Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HUI Kauhistus!

9.10.2017 klo 08:00 - 17:00

Vapaa

HUI Kauhistus!
kummituskierros aikuisille
31.10 & 4.11

Lappi ja Meri-Lappi ovat mystisten tarinoiden ja kummitusjuttujen luvattua aluetta. Täällä pimeän ja valon synnyinsijoilla on oivalliset olosuhteet monenlaisille yliluonnollisille henkiolennoille ja ilmiöille. Ympärillämme tapahtuu kaiken aikaa asioita, joita terve järki ei pysty selittämään. Menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus voivat olla samanaikaisesti läsnä. Kemissä esiintyvät henget ja kummitukset ovat ystävällisiä, suojelevia jopa pelastavia. Räyhähenkiä ei juurikaan esiinny. Selitys tähän lienee Pohjois-Suomen eristäytyneisyydessä ja karuissa olosuhteissa jolloin on täytynyt elää sovussa luonnonhenkien kanssa ja niihin on luotettu.

Kummituskierroksen aikana Meri-Lapin Matkailuoppaat järjestävät erikoisopastetun kävelykierroksen, johon liittyy mystisiä tarinoita, kaupunkilegendoja ja kerrotaan kemiläisistä kummituksista ja tutustutaan muutamiin kummituspaikkoihin keskustassa. Tarinat pohjautuvat historian havinaan ja perimätietoon.

Kummituskävelylle kokoonnutaan Kemin Kulttuurikeskukseen tiistaina 31.10 ja lauantaina 4.11 klo 18.00. Kierros kestää noin 2 tuntia ja kuljetaan jalkaisin.
Tapahtuma on ilmainen.

Tiedustelut ja lisätietoa: 044 045 1156 merilapinmatkailuoppaat@gmail.com

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!