Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hygieniapassitesti, suomi/ruotsi

10.10.2016 klo 17:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every day that begins at 5:00pm, repeating until 10.10.2016

43€

Hygieniapassi.fi järjestää hygieniapassitestejä Kemissä! Ilmoittaudu hygieniapassitestiin osoitteessa www.hygieniapassi.fi/hygieniapassitesti/kemi. Testiin harjoittelu onnistuu osoitteessa www.harjoittele.fi. Tervetuloa!

Hygieniapassi on todistus elintarvikehygieenisesta osaamisesta. Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassi tarvitaan, mikäli työntekijä käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Hygieniapassi tarvitaan, mikä työskennellään esim. kahvilassa, ravintolassa, suurkeittiössä, kioskissa, pikaruokaravintolassa, elintarvikemyymälässä, päiväkodissa tai elintarvikkeita valmistavassa tehtaassa.

Hygieniapassi tulee hankkia viimeistään kolmen kuukauden kuluessa työn aloittamisesta. Kolmeen kuukauteen lasketaan taannehtivasti myös aiemmat elintarvikealan työt, joissa hygieniapassia on edellytetty.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
10.10.2016
Aika:
17:00
Hinta:
43€
Kotisivu:
https://www.hygieniapassi.fi/hygieniapassitesti/kemi

Järjestäjä

Osaamistehdas Oy
Puhelin:
0400 809 009
Sähköposti:
info@hygieniapassi.fi
Kotisivu:
www.hygieniapassi.fi

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!