Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jooga tutuksi Kemissä ilmaistapahtuma

20.8.2016 klo 10:00 - 16:00

Ilmainen tapahtuma lauantaina 20.8.2016 Majakalla (Pohjoisrantakatu 5, 2.krs) klo 10- 16.

Kemin joogaohjaajat ja –opettajat järjestävät yhteistyössä Pohjoisen yhteisöjen Majakka ry:n kanssa Joogaa tutuksi-päivän lauantaina 20.8. klo 10-16. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan erilaisten joogaharjoitusten kautta joogan monenlaisiin suuntauksiin. Päivän aikana voi myös kokeilla erilaisia meditaatioita, kuulla joogafilosofiasta ja tutustua alueen joogaopettajiin ja -ohjaajiin.

Tilaisuudessa voi lainata joogamaton, mutta osallistujalla olisi hyvä olla oma matto sekä rento asu mukana. Meditaatioihin voi ottaa oman tyynyn ja pienen huovan. Kahviossa on teetarjoilu sekä Tornion käsityöyhdistys myy vohveleita.  Infopisteestä voi kysellä esim. joogan sopivuudesta omalle keholle sekä tutustua jooga-alan kirjallisuuteen.

Tapahtuma on osallistujille maksuton. Pohjoisen yhteisöjen Majakka ry haluaa tukea erilaisia vapaaehtoistoiminnan muotoja ja tarjoaakin tapahtumaan tilat ilmaiseksi käyttöön. Katso päivän ohjelmasta tunnit, jotka kiinnostavat sinua ja tule rohkeasti mukaan.  Paikan päällä jaetaan osallistujille kaksi tuntilippua valitsemiinsa tunteihin (jos tunneilla on tilaa, niin useampikin mahdollinen). Näin mahdollisimman moni saa tilaisuuden tutustua joogan eri muotoihin.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
20.8.2016
Aika:
10:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Kemiläiset joogaopettajat
Puhelin:
0405965031
Sähköposti:
oruokamo@gmail.com

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!