Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät huolella ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy Kemin kaupugin asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota hyvissä ajoin yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

JOTAARKKA PENNANEN – Kirjailijatapaaminen

huhtikuu 8 klo 16:00 - 18:00

Vapaa
Kemin taideyhdistys kirjailijatapaaminen Jotaarkka Pennanen 8-4-2018

Elokuva- ja teatteriohjaajana tunnettu Jotaarkka Pennanen kertoo kirjassaan “ORJATSALO – Taiteilija politiikan kurimuksessa” isoisästään Aarne Orjatsalosta, joka oli viime vuosisadan alun merkittävä näyttelijä ja teatterivaikuttaja. Tule tutustumaan kirjaan itse kirjailijan Jotaarkka Pennasen kertomana.

Tilaisuus pidetään sunnuntaina 8.4. klo 16 alkaen Kemin Teatteriravintolassa. Tapahtumaan on vapaa pääsy, tilaisuudessa ravintola on auki ja kirjailija myy uusinta teostaan.  Sisäänkäynti tapahtuu Teatteriravintolan oven kautta.

Kemin Taideyhdistys toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 8
Aika:
16:00 - 18:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
http://kemintaideyhdistys.fi/

Tapahtumapaikka

Kemin Teatteriravintola
Marina Takalonkatu 3
Kemi, 94100

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!