Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kemin vaakunaleima

1.11.2019 - 31.12.2019

Selkäsaaren yksityispostilaatikkoon jätettyihin postimerkillä varustettuihin kuoriin ja kortteihin leimataan kaupungin vaakunan sisältävän 150 v. erikoisleima loppuvuoden 2019 ajan. Leimauksen jälkeen postilähetykset kuljetetaan kaupungin postipisteeseen leimattavaksi jatkolähetystä varten. Leimaus ja postiin kuljetus on maksuton. Postin nouto saaresta on keleistä riippuvaista ja kelirikkoaikana laatikko on suljettu.

Kesällä postitus vaatii jonkinlaisen “vesiajoneuvon”. Jos omaa venettä ei ole, Sisäsatamassa on tarjolla ainakin ilmatyynyalus, kajakkeja, soutuveneitä, vesiskoottereita ja sub-lautoja.

Talvisin postilaatikolle menee säistä riipuen latu ja se sijaitsee selkäsaaren länsipuolella noin puolessa välissä saarta rannan tuntumassa. Ladun lähtöpäät sijaitsevat Kiikelin-Selkäsaaren ladulla, noin 800 m Kiikelistä. Toinen lähtöpää sijaitsee kaupungin-Selkäsaaren pohjoispään välisen ladun saaren puoleisella rannalla. Saaren puoleinen lähtöpää lähtee Selkäsaaren eteläpäässä sijaitsevan vanhan hiihtomajan länsipuolelta. Postilaatikkolatu pyritään vetämään mikäli mahdollista, aivan rannan tuntumassa.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
1.11.2019
Loppuu:
31.12.2019
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Kemin merialue

Järjestäjä

Matti Tuovinen
Puhelin:
050-4480426
Sähköposti:
matti.tuovinen@pp.inet.fi

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!