Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesäkirppis vanhalla Kauppatorilla keskiviikkoisin

21.8.2019 klo 16:00 - 20:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 4:00pm on keskiviikko, repeating until 28.8.2019

Kesällä kirpputoritoimintaa on vanhalla Kauppatorilla 25.5.-1.9. keskiviikkoisin klo 16.00-20.00, jolloin voi myydä suoraan peräkontista.

Ilmaiset kirpputoripaikat on tarkoitettu yli 12-vuotiaille yksityishenkilöille ja niitä on käytettävissä sen verran mitä torille kulloinkin mahtuu maksullisen toripaikan varanneiden lisäksi.

Kirpputorille ei tarvitse ilmoittautua. Toimintaohje on saatavilla Kemin kotisivulta, kaupungintalon ja kulttuurikeskuksen asiakaspalvelusta.

Myytävien tavaroiden tulee olla omia, siistejä ja käytettyjä. Käytettyjen autojen ja romujen myynti on torilla kielletty. Kirpputoria ei ole tarkoitettu uusien ja käyttämättömien tavaroiden vähittäismyyntipaikaksi. Elintarvikkeiden myynti on kielletty.

Kirpputorimyyjät sijoittuvat torin vapaisiin myyntiruutuihin (4x4m) siten että ostos- ja huoltokäytävät jäävät vapaaksi.

Myynnissä mahdollisesti tarvittavat pöydät ja telineet on tuotava itse. Välittömästi myynnin päätyttyä ne sekä myymättä jääneet tavarat on vietävä pois ja myyntipaikka muutoinkin siistittävä. Puistonpenkkejä ym. torikalustoa ei saa käyttää myyntivälineinä.

Elinkeinotoimella on oikeus järjestellä myyntipaikkoja ja valvoa kirpputorimyyjiä torilla.

Kirpputoritoiminnassa on noudettava terveydenhoito-, elinkeino- ja järjestysviranomaisten säännöksiä ja määräyksiä. Huomautusten ja kehotusten noudattamatta jättäminen aiheuttaa ao. myyjän myyntitoiminnan lopettamisen.

 

Tiedustelut Senja Raappana 0406309439

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
21.8.2019
Aika:
16:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Kauppatori
Torikatu
Kemi, 94100

Järjestäjä

Kemin kaupunki elinkeinopalvelut
Puhelin:
0405379051
Sähköposti:
tarjamaarit.kyllonen@kemi.fi
Kotisivu:
http:/www.kemi.fi/palvelut/elinkeinopalvelut/

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!