Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Koko perheen toiminnallinen Joulupolku

9.12.2018 klo 15:00 - 18:00

2€ – 5€

Koko perheen toiminnallinen

Joulupolku su 9.12 klo 15.00-18.00

Mansikkanokan puistossa

Kemin Ladun tontut, satuhahmot ja Sysi-Mooses toivottavat kaikki innokkaat joulun odottelijat tervetulleeksi tipsuttelemaan ja seikkailemaan Joulupolulle.

Joulupolulta löytyy mukavaa touhua, tietämistä ja himppusen jännittävääkin toimintaa koko perheelle. Mukana myös ihanan pörröisiä koiruleita Artic Snowdogseilta.

Joulupolku lähtee Mansikkanokan puistosta, uimarannan parkkipaikalta, jossa teidät vastaanottaa Tummu Tuulitukka kumppaneineen.

Lähdössä saatte kartan, josta löytyy tapahtumapisteitä Joulupolun varrelta. Joulupolun päätteeksi paistellaan makoisaa makkaraa ja hörpätään lämpöistä mehua.

Pikkuruinen pääsymaksu 5 €/perhe ( 2+2 ) tai

2 €/hlö  sisältää heijastimen, ohjelman,  makkaraa ja mehua.

Tervetuloa Jouluisiin tunnelmiin kanssamme !

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
9.12.2018
Aika:
15:00 - 18:00
Hinta:
2€ – 5€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://keminlatu.wordpress.com/

Järjestäjä

Kemin Latu
Sähköposti:
keminlatu@gmail.com
Kotisivu:
https://www.facebook.com/keminlatu/

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!