Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät huolella ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy Kemin kaupugin asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota hyvissä ajoin yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Konevitsa kvartetin “Taivaallista musiikkia ja kansanlauluja” konsertti

maaliskuu 16 klo 18:00 - 19:30

12€

Pietarilainen Konevitsa-kvartetti esiintyy Kemin kirkossa perjantaina 16.3.2018 kello 18.00. Konsertti on osa kvartetin maaliskuista Suomen-kiertuetta.

Perinteistä venäläistä kirkkomusiikkia, nykysäveltäjien teoksia sekä kansanlauluja ja sotilaslauluja esittävä kvartetti syntyi 25 vuotta sitten, kun Pietarin konservatorion neljä nuorta muusikkoa ryhtyivät kesäisin laulamaan Konevitsan luostarin kirkossa.

Sittemmin kvartetti on konsertoinut- ja osallistunut moniin musiikkifestivaaleihin eri puolilla maailmaa ja kerännyt kiitosta myös korkeatasoisista levytyksistään.
Kvartetin Suomen-konserttien tuotto menee Laatokalla sijaitsevan Konevitsan luostarin jälleenrakentamiseen.

Upeita miesääniä, uljaita sovituksia.

Tervetuloa!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
maaliskuu 16
Aika:
18:00 - 19:30
Hinta:
12€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kemin kirkko
Kirkkopuistokatu 9
Kemi, 94100
+ Google Map

Järjestäjä

Konevitsa kvartetti

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!