Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KOULULAISTEN KEVÄTNÄYTTELY

toukokuu 17 klo 11:00 - 19:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 11:00am on tiistai, keskiviikko, torstai ja perjantai, repeating until 26.5.2019

An event every week that begins at 10:00 on sunnuntai ja lauantai, repeating until 26.5.2019

Vapaa

Tervetuloa katsomaan, miltä näyttää Kemin kouluissa viime lukuvuoden aikana tehty taide!

Kemin taidemuseossa avautuu torstaina 16.5.2019 klo 13 perinteinen Kemin koulujen kuvataidekasvatusta esittelevä näyttely. Näyttely on osa Kemin kulttuurikasvatussuunnitelmaa, ja sen tavoitteena on tutustuttaa koulujen ja oppilaitosten eri ikäryhmät taidemuseoon ja museotyöhön sekä sen kautta kulttuuritoimintaan laajemminkin. Näyttelytilaa tarjoamalla museo haluaa kannustaa koululaisia ja opiskelijoita taiteen tekemiseen ja rohkaista sen esille laittamiseen sekä yhteisölliseen toimintaan. Näyttely on myös erinomainen tapa kertoa museoyleisölle koulujen ja oppilaitosten merkittävästä kuvataidekasvatustyöstä lasten visuaalisen yleissivistyksen ja luovuuden kehittämiseksi. Koululaisten kevätnäyttely on näyttely, johon oppilaat ovat valinneet vuoden aikana koulussa työstämistään teoksistaan mieleiset. Oppilaat suunittelevat ja toteuttavat itse näyttelyripustuksen. Kemin koulujen lisäksi vuoden 2019 näyttelyssä on mukana Kivalo-opiston taideryhmät.

Vuonna 2017 laadittu kulttuurikasvatussuunnitelma on Kemin kaupungin suunnitelma siitä, miten kulttuuri-, taide- ja kulttuuriperintökasvatusta kaupungissa toteutetaan osana kouluopetusta. Yhteiseen kulttuurikasvatussuunnitelmaan ovat sitoutuneet Kemin opetustoimi ja Kemin kulttuuritoimi. Suunnitelmaan on listattuna mahdollisuudet joita Kemin taide- ja kulttuurilaitokset koululaisille ja opiskelijoille tarjoavat. Kulttuurikasvatussuunnitelmasta opettajat poimivat vuosittain jokaiselle luokka-asteelle sopivat vierailut, tapahtumat ja muun kulttuurikasvatustyötä tukevan tarjonnan. Kulttuurikasvatus-suunnitelman avulla Kemin alueen kulttuurikasvatus on saavutettavaa, tasa-arvoista, systemaattista ja monipuolista.

Koululaisten kevätnäyttely – Perinteinen Kemin koulujen kuvataidekasvatusta esittelevä näyttely

Mukana myös Kivalo-opiston taideryhmät

Kemin taidemuseossa 17.5.-26.5.2019

ti-pe 11-19, la-su 10-15. Ma suljettu.

Lisätietoja: Tanja Kavasvuo, intendentti, 040 3576991, Venla Kakko, kulttuuripedagogi, 040 8329691

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 17
Aika:
11:00 - 19:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokat:
, , , ,
Kotisivu:
http://merilapinmuseot.fi/museot/kemin-taidemuseo-aluetaidemuseo

Tapahtumapaikka

Kemin taidemuseo
Marina Takalon katu 3
Kemi ,
+ Google Map

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!