Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuivasivellintekniikka -työpaja

tammikuu 9 klo 17:00 - 19:00

Vapaa

Kemin historiallisessa museon vaihtuvassa näyttelytilassa on tammi-helmikuussa mahdollisuus tutustua kuvataiteilija Irina Sitdikovan Venäjän Lapin luonnon, ihmisten ja kansanperinteen innoittamaan omaperäiseen taiteeseen. Näyttely, jonka nimi on Hyperborea – Pohjoinen satujen maa, on Suomi-Venäjä-seuran 75-vuotisjuhlanäyttely ja se on avoinna 9.1-17.2.2019. Yleisöllä on vapaa pääsy näyttelyyn museon aukioloaikoina.

Näyttelyyn liittyy taidetyöpaja, missä Irina Sitdikovan opastaa kemiläisiä taiteen harrastajia kuivasivellintekniikkaan. Kemi 150 vuotta teeman mukaisesti kuvattaviksi kohteiksi on valittu juhlavuottaan viettävän kaupungin merkkirakennuksia.

Työpaja järjestetään Kemin taidemuseossa keskiviikkona 9. tammikuuta klo 17.00.

Vapaa pääsy, avoin kaikille.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
tammikuu 9
Aika:
17:00 - 19:00
Hinta:
Vapaa
Kotisivu:
http://merilapinmuseot.fi/

Tapahtumapaikka

Kemin taidemuseo
Marina Takalon katu 3
Kemi ,

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!