Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ilmailupäivä

8.7.2017 klo 12:00 - 16:00

Tapahtuma navigointi

Pohjolan moottorilentäjät ja Kemin laskuvarjokerho järjestävät mahdollisuuden tulla tutustumaan moottorilentämisen ja laskuvarjohyppäämisen maailmaan Kemin lentokentällä lauantaina 8.7.2017 kello 12 – 16. Paikkana keltainen kaarihalli.

Päivän aikana voit tutustua pienkoneisiin, laskuvarjohyppäämiseen, keskustella lentokoulutuksesta ja sinulla on myös mahdollisuus käydä lennolla ihastelemassa kesäisiä Meri-Lapin maisemia. Hinta 50 e / henkilö. (Huom. säävaraus)
Huomioi, että lentojen maksu ainoastaan käteisellä tai tilisiirrolla etukäteen.

Kemin laskuvarjokerho esittelee laskuvarjohyppäämistä, ja sinulla on myös mahdollisuus ostaa kyseisenä päivänä tandem- tai alkeiskurssilahjakortti 299 e hintaan. Tandem on mahdollista hypätä jo samana päivänä! (Tandem ovh. 350 e ja alkeiskurssi ovh. 360 e. Huom. säävaraus.)

Laskuvarjokerhon pitämästä kanttiinista mahdollisuus ostaa pientä korvausta vastaan kahvia, virvoitusjuomia. Makkaraa suoraan krillistä!

Nähdään lentokentällä!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
8.7.2017
Aika:
12:00 - 16:00

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!