Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten suojelun kesäpäivät 4.-5.6.2019

4.6.2019 klo 08:30 - 15:30

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every day that begins at 8:30am, repeating until 5.6.2019

Lasten suojelun kesäpäivät järjestetään tänä vuonna Kemin kulttuurikeskuksessa yhdessä Kemin kaupungin kanssa.

Kesäpäivien teema on tänä vuonna Tehemä poijes – Tehdään valmiiksi!

Kesäpäivien puhujia ovat mm. Lapin yliopiston erityispedagogiikan yliopistonlehtori Tanja Äärelä, Turun yliopiston professori Elina Pekkarinen sekä perhe- ja lähisuhdeväkivaltatyön asiantuntija Johanna Matikka.

Koko ohjelma julkastaan helmikuun lopussa kesäpäivien verkkosivuilla (lastensuojelunkesapaivat.fi). Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 4.3.2019.

Lasten suojelun kesäpäivät on lasten ja perheiden parissa työskenteleville suunnattu kaksipäiväinen koulutustapahtuma. Kesäpäivien tavoitteena on tarjota erityisesti käytännön asiakastyötä tekeville mahdollisuus vahvistaa omaa osaamista, vaihtaa tietoja ja verkostoitua sekä alueellisten että valtakunnallisten toimijoiden kanssa.

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!