Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Leikitään ja laukataan Rantaniemen pihalle

kesäkuu 8 klo 12:00 - 15:00

Vapaa pääsy.

Jälleen leikitään perinneleikkejä Rantaniemen pihapiirissä Meripuistossa, kun Kemin Kotiseutu ja -museoyhdistys ry. ja  Lasten kulttuurikeskus yhdistävät voimansa lauantaina 8.6 klo 12.00 alkaen.

Mukaan tulee viimevuotiseen tapaan useita perinteisiä, mutta myös hieman uudempia lasten pihaleikkkejä. Samalla pohditaan Jatulintarhan alkuperää, miten siinä on leikitty tai onko siinä leikitty? Siinäpä miettimistä jo valmiiksi osallistujille.

Lastenkulttuurikeskus rakentaa pihapiiriin keppihevosradan ja kaikki radan suorittaneet saavat hevoselleen ruusukkeen. Ota siis oma keppari mukaan. Paikalla on myös muutamia lainattavia keppareita. Kaikki mukaan leikkimään.

Savupirtissä on pulla-kahvit ja mehut tarjolla. Kurkistetaan myös Rantaniemeen sisälle. Ja rohkeimmat kummituksia pelkäämättömät voivat uskaltatua kurkistamaan jopa hämärään vinttihuoneistoon.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
kesäkuu 8
Aika:
12:00 - 15:00
Hinta:
Vapaa pääsy.
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
http://www.kemi.fi/kulttuuripalvelut

Tapahtumapaikka

Meripuisto
Urheilukatu 1
Kemi, 94100
+ Google Map

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!