Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lempeä ja lämpöä Kemin kulttuurikeskuksessa

14.2.2018 klo 12:00 - 19:00

Vapaa
Ystävänpäivä Kemin kulttuurikeskuksessa 14.2.2018

Satu- ja teatterituokiot – Elokuvavinkkaus – Museo-opastuksia – Kielikahvila – Lahjatyöpaja – Puuhapaku

Ystävänpäivänä Kemin Kulttuurikeskuksessa on pöhinää kaikille! Satutuokiot klo 12 ja klo 16 kirjaston lasten- ja nuortenosastolla vievät lapset satujen maailmaan. Teatterin Selfie-pisteessä klo 12 – 15 kirjaston lasten- ja nuortenosastolla on mahdollista pukeutua eläimellisiin asuihin niin lapset kuin aikuisetkin. Tiedossa hauskoja kuvia muistoksi! Teatterituokio lapsille ja aikuisille klo 12.30 kirjaston lehtilukusalissa. Anna teatterinäyttelijöidän piristää ystävänpäivän viettoasi! Mr. Valentinen elokuvavinkkaus klo 12 ja 16 kirjaston Tuulenpesässä takaavat parhaat ystävänpäiväelokuvavalinnat nuorille ja aikuisille! Kansainvälisessä kielikahvilassa klo 12 – 14 kirjaston opintosalissa voit löytää uusia ystäviä läheltä ja kaukaa. Historiallisen museon opastuksessa klo 12 ja 14 sukelletaan koulutaulujen näyttelyyn ja voidaan tutustua myös kokoelmanäyttelyyn Meren ja Joen kaupunki. Puuhapaku saapuu klo 15-18 kirjaston lasten- ja nuorten osastolle. Yhdessä ystävänpäivän vietto on aina hauskempaa. Taidemuseon Pieni ystävänpäivälahja -työpajassa klo 17-19 voit tehdä itse lahjan ystävälle. Avoin yleisöopastus Taidemuseon näyttelyyn Juurien neuvomaa klo 18 syventää näyttelykokemusta. Ota ystävä mukaan kierrokselle ja osallistu halutessasi myös lahjatyöpajaan! Kaikkiin tapahtumiin vapaa pääsy!

Ystävänpäivänä on Lempeä ja lämpöä Kemin kulttuurikeskuksessa. Tule jättämään viestejä Kulttuurikeskuksen aulan Treffi toloppaamme, Kemin omaan Keminderiin!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
14.2.2018
Aika:
12:00 - 19:00
Hinta:
Vapaa

Tapahtumapaikka

Kemin kulttuurikeskus
Marina Takalon katu 3
Kemi, 94100
+ Google Map

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!