Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luonnonkukkien päivä 17.06.2017

17.6.2017 klo 11:00 - 15:00

Yhteispohjoismaisen Luonnonkukkien päivän tavoitteena on kasvituntemuksen ja -harrastuksen edistäminen sekä yhteisten luontokokemusten tarjoaminen mahdollisimman monelle.

Luonnonkukkien päivänä järjestetään tänä vuonna noin 100 paikkakunnalla retkeä eri puolilla Suomea!

Luonnonkukkien päivälle valitaan vuosittain teemalaji, jota nostetaan esille retkillä ja tiedotuksessa. Vuonna  2017 teemalajeja on seitsemän, eli kokonainen kukkakimppu! Metsäkurjenpolvi, Niittyleinikki, Heinätähtimö, Ojakellukka, Harakankello, Nurmitädyke ja Hiirenvirna.

Meri-Lapin retkikohteena on Kemin Kiikeli

Retkellä tutustutaan keskustan tuntumassa olevaan kasvillisuuteen.  Tutustutaan samalla miten Metsä Group on tehnyt metsänhoitotoimenpiteitä Kiikeli – Merellisen Kemin lähimetsä hankkeen puitteissa.

Lähtö Kemistä Ruutinpuiston Stone Age – patsaalta klo 11.00 (Hahtisaarekatu, entisen PS-toimitalon kohta)  josta kävellen Kiikeliin Oppaana on  Outi Yrjänheikki.

Ottakaa mukaan asianmukainen retkivarustus ja eväät. Retki on kaikille avoin ilmainen ja kestää noin 3 tuntia.

Retken järjestäjänä toimii Kemin Seudun Luonnonsuojeluyhdistys ry. Toivotamme kaikki tervetulleeksi!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
17.6.2017
Aika:
11:00 - 15:00
Tapahtumaluokka:

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!