Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maahanmuuttaja Ohjaamo Kemi – Avoimet ovet

toukokuu 16 klo 10:00 - toukokuu 17 klo 15:00

Vapaa

Vietämme hankkeen Avoimien ovien päiviä torstaina ja perjantaina (16. – 17.5) klo 10 -15 välisenä aikana. Tervetuloa tutustumaan hankkeemme toimintaamme, miten vain se aikatauluunne sopii.
Hankehenkilöstö on paikalla esittelemässä hanketta ja sen toimintoja asiakkaille, yhteistyökumppaneille, ja kaikille Maahanmuuttaja Ohjaamosta kiinnostuneille kävijöille.

Samalla avoimin ovin toimintaansa esittelevät Toivola-Luotolan Setlementin monikulttuurisen tiimin Kohtaamispaikka Mikseri ja Äiti-hanke (Meri-Lapin Äitien Järjestölähtöinen Kotoutuminen ESR-hanke). Lisätietoa https://www.mikseri.fi/

Olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan toimintaamme!

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
toukokuu 16 klo 10:00
Loppuu:
toukokuu 17 klo 15:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Sauvo-talo

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!