Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Melrose@Chillout, Kemi

12.8.2017 klo 23:00 - 13.8.2017 klo 02:30

15€

Tämä timanttisen kova Rock-orkesteri Melrose on vuonna 1981 perustettu suomalainen yhtye, joka on musiikissaan yhdistänyt perusrockia rockabillyyn ja rock’n’rolliin.
Yhtyeen suosio oli suurimmillaan 1980-luvun loppupuolella, jolloin se oli Suomen suosituimpia bändejä.
Tämä rock-trio on myös erittäin tunnettu loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa yhä vain faneihin pajasta ja paikasta riippumatta.

Showtime klo. 23.30

Liput ennakkoon Chilloutista 15€ ja Ovelta 17€   (Liput sisältävät narikan)

Melrose on:
Tokela, laulu & kitara
Jami, rummut
Roger, basso

Diskografia / studioalbumit:

Melrose (1986)
Another Piece of Cake (1987)
Full Music
(1990)
Rock My World
(1993)
Trio
(1996)
It’s in the Bag
(2002)
Got It Made
(2015)

The Best of Melrose (2004, kokoelma)

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!