Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Metallica & San Francisco Symphony: S&M²+ Olutravintola Polte

9.10.2019 klo 19:30 - 22:00

Keskiviikkona 9.10 Etkot ja jatkot Olutravintola Poltteessa! Huippu tarjous kaikille Metallican faneille. 1 iso olut + talon nacho-annos 5€. Nyt kannattaa käydä Olutravintola Poltteessa fiilistelemässä ennen ja jälkeen konsertin.

Metallimusiikin suuryhtye Metallican ja San Franciscon sinfoniaorkesterin S&M-konsertista ja livealbumin ilmestymisestä tulee syksyllä kuluneeksi 20 vuotta. Yhtye palaa nyt yhteen San Franciscoon sinfoniaorkesterin kanssa ja juhlistaa juhlavuotta uudella S&M² -nimeä kantavalla konsertilla, joka nähdään myös Suomessa elokuvateattereissa 9. lokakuuta.

Ainutlaatuinen erikoiskonsertti järjestetään San Franciscossa, uudessa Chase Centerissä syyskuussa. Konsertissa kuullaan ensimmäistä kertaa 20 vuoteen S&M-albumin sovituksia sekä koetaan konsertin jälkeen ilmestynyttä Metallican tuotantoa sinfoniaorkesterin säestämänä. Konserttia johtaa San Franciscon musiikillinen johtaja Michael Tilson Thomas, joka viettää jäähyväiskauttaan.

20 vuoden takainen yhteiskonsertti oli huikea. Nyt faneilla ympäri maailman on mahdollisuus kokea uusi S&M²-konsertti oman paikkakuntansa elokuvateatterissa, joka tulee olemaan todellinen konserttielämys.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
9.10.2019
Aika:
19:30 - 22:00
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/2293537950754912/

Tapahtumapaikka

Olutravintola Polte
Valtakatu12
Kemi, Lappi 94100 Suomi
Kotisivu:
https://www.facebook.com/olutravintolapolte/

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!