Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Metsähotelli Erä-Valakia

8.9.2018 klo 12:00 - 9.9.2018 klo 12:00

Vapaa

TERVETULOA ERÄ-VALAKIA METSÄHOTELLIIN!

Kemin Latu ry. yhdessä Erä-Valakia Savotan ja Lapinmeren melontakeskuksen kanssa toteuttaa Erä-Valakia Metsähotellin. Metsähotelli on osa Suomen Ladun Nuku yö ulkona-tapahtumaa.

Metsähotelli on 150 osallistujalle rakennettu matalan kynnyksen vaihtoehto kokea yöpymiselämys luonnon helmassa eri tavoin. Hotelli toimii normaalin hotellin tavoin eli majoituspaikat pitää varata ennakkoon. Ainoa poikkeus on, että tässä hotellissa majoittuminen on maksutonta. Hotellin palvelut, kuten aamiainen, saattavat olla maksullisia.

Viikonlopun täydentää monipuolinen, kaikenikäisille suunnattu ohjelma. Hotellin lisäksi paikalle voi saapua majoittumaan omilla teltoilla siihen varatulle alueelle.

HUOM! Koska tilaa on rajoitetusti, toivomme myös omilla majoitteilla paikalle saapuvien ilmoittautuvan etukäteen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Näin voimme varmistaa kaikkien tulijoiden mahtuvan varmasti alueelle.

Metsähotelli avaa ovensa lauantaina 8.9.2018 klo 12.00 ja tapahtuma päättyy sunnuntaina 9.9.2018 klo 12.00

MAJOITUS

Tarjolla on useaa erilaista majoitusta:

Puolijoukkueteltta: Puolijoukkueteltta tarjoaa perinteisen ryhmämajoituksen tunnelmaa. Puolijoukkueteltat ovat avoimia kaikille, eikä niissä ole erikseen mies- tai naispaikkoja.

Fjällräven-teltta-alue: Laadukkaat 2 hengen vaellusteltat. HUOM! Vaellusteltat on tarkoitettu vain kahdelle hengelle tai esim. kolmihenkiselle perheelle. Täytäthän molempien osallistujien tiedot samalla kertaa.

Ticket-to-the-Moon riippumattoalue: Retkeilyriippumatto on tätä päivää. Kokeile modernia retkeily-yksiötä. Riippumattomajoitukseen sisältyy itse riippumaton lisäksi tarppi ja hyttyssuoja.

Majoitteet ovat valmiiksi pystytettyjä. Itsellä tulee olla muut retkeilyvarusteet eli makuualusta, makuupussi ja tarpeellinen määrä vaatetusta.

Majoituksen voit varata tästä linkistä: www.lyyti.in/Metsahotelli_EraValakia_892018_2566

Varaathan lisäksi omat ruokailuvälineet ja muonat. Pientä purtavaa on myynnissä hotellin metsäkioskissa, mutta suosittelemme ottamaan reilusti omaa evästä mukaan.

Omat teltat

Myös omalla teltalla voit tulla paikalle. Kaikki omalla majoitteella tapahtumaan osallistuvat ilmoittautuvat myös ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautua voit tästä linkistä: www.lyyti.in/Metsahotelli_EraValakia_892018_2566

Voit ilmoittaa kerralla useamman henkilön, etenkin jos haluatte jakaa retkeilyteltan. Huomioithan tällöin, että ilmoittautumiseen tarvitaan kaikkien osallistujien sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös varata aamiaisen hintaan 8€, joka maksetaan Kemin Ladun tilille FI1151310020093465 Viitteeksi 1245 2.9.2018 mennessä.

HUOM! Paikan päällä 8.9. kaikkien majoitukseen tulevien on ilmoittauduttava Metsähotellin respassa.

OHJELMA

Metsähotellissa on paljon monipuolista ohjelmaa. Lauantaina omatoimiset ohjelmapisteet ovat käytössä klo 12–22 . Alueella voi kokeilla fatbike pyöriä, frisbeegolfia, ongintaa, tikanheittoa, lautapelejä maastoversioina, kymmenen tikkua laudalla, konkkaa ym. muita vanhoja pihaleikkejä. Muumipeikko on myös paikalla. Näihin ohjelmiin saa ohjeet ja välineitä lainaksi Metsähotellin respasta. Ohjattujen retkien kokoontuminen tapahtuu amfiteatterilla.

Kodassa on mahdollisuus paistaa omia tai kioskista ostettuja makkaroita.

MUUT PALVELUT

Kioski ja ravintolapalvelut ovat avoinna lauantaina klo 12-22.

Metsähotellin “respa” palvelee majoittujia 24h.

Ensiapupiste avoinna 24h.

METSÄHOTELLIN ALUEKARTTA 

 

SAAPUMISOHJEET

Metsähotelli sijaitsee Kemissä Vähämaassa, Kuivanuorossa Vähä-Kuivanuorontie 29, 94300 Kemi
Saapuminen omilla kulkuneuvoilla, tarvittaessa voidaan järjestää kuljetus.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
8.9.2018 klo 12:00
Loppuu:
9.9.2018 klo 12:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.suomenlatu.fi/nuku-yo-ulkona/metsahotellit/metsahotelli-era-valakia

Tapahtumapaikka

Kemi
Kemi, + Google Map

Järjestäjä

Kemin Latu
Sähköposti:
keminlatu@gmail.com
Kotisivu:
https://www.facebook.com/keminlatu/

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!