Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

NuotioAMK: Asylum and Refugees – viewed from a German perspective

14.3.2017 klo 09:30 - 12:00

Vapaa

Osana NuotioAMK-opetustuokioiden sarjaa kuullaan luento Saksan turvapaikanhaku- ja pakolaistilanteesta ja -linjasta.

Professori Philip Anderson Regensburgin ammattikorkeakoulusta (Saksa) luennoi auditoriossa aiheesta ”Asylum and Refugees – viewed from a German perspective” klo 9.30–10.40.

Luennon jälkeen (noin klo 10.40 – 12) on mahdollista tutustua Kosmos-talon aulassa täysin varusteltuun SPR:n pakolaistelttaan.

Luento on osa isompaa Rajoilla – By the Borders -tapahtumakokonaisuutta, jonka yleisölle avoimiin ohjelmanumeroihin voit tutustua seminaarisivuilla.

x x x
NuotioAMK on yksi Lapin ammattikorkeakoulun tavoista juhlistaa satavuotiasta Suomea ja tasokasta suomalaista korkeakoulutusta. NuotioAMK tuo oppimis- ja opetustuokioita epätavallisiin paikkoihin, sinne missä suomalaiset ovat tottuneet kokoontumaan: nuotiopaikoilla, näköalatorneilla, urheilukentillä, luonnonvesien äärellä.

Opetustuokiot ovat kaikille paikalle saapuville tai sattuville avoimia, eli kuka vain voi jäädä kuulolle ja osallistua.

#NuotioAMK #ByTheBorders #LapinAMK

Tapahtumapaikka

Lapin AMK, Kosmos
Tietokatu 1
Kemi, 94100

Järjestäjä

Lapin AMK
Kotisivu:
www.lapinamk.fi

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!