Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

NuotioAMK: Työminä sosiaalisessa mediassa

30.3.2017 klo 14:00 - 15:00

Vapaa

Kaikilla meillä on vähintään kaksi roolia: yksityinen ja työminä. Miten asiantuntijan tai johtavassa asemassa olevan kannattaa olla läsnä somessa?

Opetus- ja keskustelutuokio voi olla hyödyllinen erityisesti sinulle, joka käytät jonkin verran sosiaalisen median kanavia yksityishenkilönä, ja puntaroit välillä työ- ja yksityishenkilön roolien välistä rajanvetoa.

Ammattikorkeakoulun viestintäkoordinaattori Heli Lohi johdattelee ensin aiheeseen noin 20 minuutin ajan. Aihetta käsitellään työnantajan ja asiantuntijan roolissa toimivan työntekijän yhteisen intressin näkökulmasta; tästä käytetään joskus myös termiä työtekijälähettijyys.

Alustuksen jälkeen otetaan älylaitteet esiin ja keskustellaan.

Osallistujille tarjotaan kahvit ja pikkupurtavat.

Tervetuloa kuulolle!

PS. Älypuhelin tai tabletti mukaan!

xxx

NuotioAMK on yksi Lapin ammattikorkeakoulun tavoista juhlistaa satavuotiasta Suomea ja tasokasta suomalaista korkeakoulutusta.

NuotioAMK tuo oppimis- ja opetustuokioita epätavallisiin paikkoihin, sinne missä suomalaiset ovat tottuneet kokoontumaan: nuotiopaikoilla, näköalatorneilla, kahviloissa, urheilukentillä, luonnonvesien äärellä.

Opetustuokiot ovat kaikille paikalle saapuville tai sattuville avoimia, eli kuka vain voi jäädä kuulolle ja osallistua.

#NuotioAMK #LapinAMK

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.3.2017
Aika:
14:00 - 15:00
Hinta:
Vapaa
Kotisivu:
http://www.lapinamk.fi/events/NuotioAMK-Tyomina-sosiaalisessa-mediassa/w0ap50f5/09c96f6d-53a6-4391-920f-9b4df182f02b

Tapahtumapaikka

Panorama Cafe
Valtakatu 26
Kemi, 94100
Puhelin:
0504103605
Kotisivu:
http://www.panoramacafekemi.fi/

Järjestäjä

Lapin AMK
Kotisivu:
www.lapinamk.fi

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!