Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Osallistu PS Kemin kanssa Vie vanhus ulos -kampanjaan

1.10.2016 klo 13:30 - 17:00

Tapahtuma navigointi

PS Kemi ei ole vain jalkapalloseura, joka pelaa Veikkausliigaa. Seuran sisällä sykkii hyvä sydän, joka on valmis kantamaan oman vastuunsa ihmisten arjessa. Vuonna 2016 PS Kemi on osallistunut lasten liikunnan edistämiseen vierailemalla kouluilla ja päiväkodeissa, toteuttanut hyväntekeväisyysjuoksu SatamaRunin erityislasten ja vähävaraisten lasten liikunnan tukemiseksi sekä edistänyt omalla esimerkillään suvaitsevuuden ilmapiiriä.

Jalkapallo kuuluu kaikille ja se näkyy myös PS Kemin ottelussa FC Lahtea vastaan 21.9.2016. PS Kemi on kutsunut kemiläiset kotoutumiskoulutuksessa olevat ja heidän perheet sekä alaikäisten turvapaikanhakijoiden asumisyksikön nuoret katsomaan peliä, joka kantaa teemaa ”Punainen kortti rasismille”.

Seuraavana seuran hyvän tahdon eleen kohteena ovat vanhukset. ”Vie vanhus ulos” -kampanjalla 6.9.- 6.10.2016 edistetään niiden ikäihmisten ulkoilua, jotka tarvitsevat apua ulkoillakseen turvallisesti. Kampanjan järjestävät Ikäinstituutti ja valtakunnallinen Voimaa vanhuuteen -iäkkäiden terveysliikuntaohjelma. Kampanjaan voi osallistua jokainen, joka halua tehdä hyvää. PS Kemi haluaa tehdä hyvää ja muistuttaa ulkoilemisen tärkeydestä jokaisessa elämänvaiheessa. PS Kemi toteuttaa oman tempauksensa lauantaina 1.10.2016, kun joukkue kohtaa kotonaan SJK:n Sauvosaaren urheilupuistossa klo 15.

PS Kemin kautta vapaaehtoiseksi ilmoittautuneet saattavat vanhukset päivän peliin, jossa seura tarjoaa heille ja saattajille ottelulipun sekä iltapäiväkahvit. Kampanja toteutetaan yhteistyössä Kemin kaupungin vanhuspalveluiden kanssa ja otteluun saapuvat vanhukset tulevat heidän kauttaan. Jos haluat olla mukana tempauksessa ja auttamassa, niin ole yhteydessä 23.9. mennessä PS Kemin toimistoon toimisto@kemikings.fi tai puh. 044 276 0030. Kampanja on valtakunnallinen ja siihen voi osallistua kuka tahansa (http://www.vievanhusulos.fi/tietoa-kampanjasta).

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
1.10.2016
Aika:
13:30 - 17:00
Tapahtumaluokat:
, , ,

Tapahtumapaikka

Sauvosaaren urheilupuisto
Urheilukatu 9
Kemi, 94100

Järjestäjä

PS Kemi
Puhelin:
044 276 0030
Sähköposti:
toimisto@kemikings.fi
Kotisivu:
www.pskemi.fi

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!