Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pelataan pesäpalloa!

28.6.2017 klo 18:00 - 20:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 6:00pm on sunnuntai ja keskiviikko, repeating until 29.8.2017

Vapaa

Tuuppa mukkaan kokeilemaan pesäpalloa! Et tarvitse omia varusteita, etkä pelikokemusta tai edes tietämystä säännöistä. Ei tarvi sitoutua eikä maksaa mittään.

Pelataan keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 18 Kemin hiekkakentillä. Ilmoitellaan Facebookissa, jos paikka vaihtuu, mutta pääasiallinen pelipaikka on Sauvosaaren hiekkakenttä.

Facebook: https://www.facebook.com/pesapalloharhailijat/

Ollaan siis vapaa porukka, joka pelailee pesäpalloa omaksi huvikseen. Uudet ja vanhat tutut on tervetulleita vaikka kerran kokeilemaan, mutta saapi tulla jäädäkseenkin! Ei ole väliä oletko pelannut viimeksi kouluaikoina vai harrastellut aikuisiälläkin, kaikki saavat tulla mukkaan!

Meiltä löytyy räpylöitä, mailoja ja palloja. Toki, jos sinulla on omasta takaa räpsä, otahan mukkaan!

Ihan rennon rempseesti pelaillaan, minkä höpötykseltämme ehitään ilman kisailuja!

Pelaillaan keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Kemissä klo 18-20, mutta älä huoli. Kulkee meillä porukkaa Torniostakin ja välillä Tervolastakin. Ei siis mitään väliä paikkakunnalla, kunhan vaan saat päähän piston niin olet mukana!

Taustallamme ei ole yhdistystä eikä yritystä, vaan jokainen toimii omalla vastuullaan.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28.6.2017
Aika:
18:00 - 20:00
Hinta:
Vapaa
Kotisivu:
https://www.facebook.com/pesapalloharhailijat/

Tapahtumapaikka

Sauvosaaren kenttä
Urheilukatu 9
Kemi, 94100

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!