Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Performanssia ja taiteilijatapaaminen Kemin taidemuseossa

5.5.2018 klo 14:00 - 15:00

Taiteilijapari Raisa Raekallio (Kittilä 1978) ja Misha del Val (Oviedo 1979) esittävät performanssin “Not Very Sure If We Did It, But We Take Full Blame And Credit For It” (Teimme tai emme, otamme kyllä vastaan moitteet ja kunnian) Kemin taidemuseossa lauantaina 5.5 klo 14.00.

Performanssissa Raekallio ja del Val vastaavat heille yleisimmin esitettyihin kysymyksiin maalaamisesta. Taideteostensa ympäröimänä taiteilijat kuitenkin luopuvat maalarin rooleistaan ja reagoivat kysymyksiin performanssin suoman vapauden keinoin.  Haastattelun muotoon puetun esityksen visuaalisuus ja odottamattomat asiayhteydet synnyttävät erikoisia ja runollisiakin mielleyhtymiä.

Vuodesta 2013 yhteistyötä tehneen taiteilijaparin aiemmat performanssit ovat käsitelleet kulttuurien kohtaamista, kotipaikkaa ja identiteettiä. Raekallion ja del Valin näkökulma performanssiin on absurdi huumori, lempeä ihmettely, rehellisyys ja spontaani lähestymistapa käsiteltävää aihetta kohtaan.

Vapaa pääsy.

Taiteilijaparin näyttely Kemin taidemuseossa päättyy sunnuntaina 6.5.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
5.5.2018
Aika:
14:00 - 15:00

Tapahtumapaikka

Kemin taidemuseo
Marina Takalon katu 3
Kemi ,

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!