Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Piirtelykerho tiistaisin

25.6.2019 klo 17:00 - 19:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 5:00pm on tiistai, repeating until 3.9.2019

Piirtelykerho kokoontuu joka tiistai klo 17-19 Kemin taidemuseon näyttelysalissa. Kesällä 2.7.-30.7. välisenä aikana piirtelykerho voi olla myös sään salliessa kesäkadulla.

Piirtely on hauskaa ja rentouttavaa. Piirtely vähentää stressiä, se auttaa keskittymään ja sen avulla voi tuulettaa ajatuksiaan. Piirtely kehittää hienomotoriikkaa ja parantaa itsetuntoa sekä muistia. Yhdessä piirtely on vieläkin vaikuttavampaa. Voit halutessasi saada piirustuksestasi kommentteja muilta, tai ottaa oppia muiden piirustustavoista. Ja mikä parasta, voit saada elinikäisen ystävän, sekä piirtämisestä että museon piirtelykerhossa kohtaamastasi ihmisestä.

Piirrellään yksin tai yhdessä, aihe on vapaa. Ei tarvitse osata, koska tekemällä oppii. Paperit, kynät ja luovuutta ruokkivat puitteet ovat valmiina. Anna mielikuvituksesi lentää ja rentoudu! Vapaa pääsy, kaikenikäiset tervetuloa!

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
25.6.2019
Aika:
17:00 - 19:00
Kotisivu:
http://merilapinmuseot.fi/nayttelyt/piirtelykerho

Tapahtumapaikka

kemin taidemuseo
Kemi,

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!