Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Piirtelykerho

8.1.2019 klo 17:00 - 18:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 5:00pm on tiistai, repeating until 31.3.2019

Vapaa

Piirtely on hauskaa ja rentouttavaa. Piirtely vähentää stressiä, se auttaa keskittymään ja sen avulla voi tuulettaa ajatuksiaan. Piirtely kehittää hienomotoriikkaa ja parantaa itsetuntoa sekä muistia. Yhdessä piirtely on vieläkin vaikuttavampaa. Voit halutessasi saada piirustuksestasi kommentteja muilta, tai ottaa oppia muiden piirustustavoista. Ja mikä parasta, voit saada elinikäisen ystävän, sekä piirtämisestä että museon piirtelykerhossa kohtaamastasi ihmisestä.

Piirtelykerho kokoontuu joka tiistai klo 17-18 Kemin taidemuseon näyttelysalissa. Piirrellään yksin tai yhdessä, aihe on vapaa. Ei tarvitse osata, koska tekemällä oppii. Paperit, kynät ja luovuutta ruokkivat puitteet ovat valmiina. Anna mielikuvituksesi lentää ja rentoudu! Vapaa pääsy, kaikenikäiset tervetuloa!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
8.1.2019
Aika:
17:00 - 18:00
Hinta:
Vapaa
Kotisivu:
http://merilapinmuseot.fi/museot/kemin-taidemuseo-aluetaidemuseo

Tapahtumapaikka

Kemin taidemuseo
Marina Takalon katu 3
Kemi ,
+ Google Map

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!