Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pohjoiskalottikonferenssi

19.8.2016 - 21.8.2016

Pohjoiskalottikonferenssi on ollut jo vuodesta 1960 niin politikkojen, vapaaehtoisorganisaatioiden, kulttuurivaikuttajien ja yrityselämän kohtauspaikka ja keskustelufoorumi, jossa verkostoidutaan ja keskustellaan Suomen, Ruotsin ja Norjan pohjoisalueille ja alueiden asukkaille merkittävistä asioista. Tänä vuonna konferenssin tapahtumapaikkana toimii Kemin kulttuurikeskus.

Konferenssiteemana on “Ei se kannatte – Inte är det så dåligt – Vi står han av” – projekti. Projektissa paneudutaan Pohjois- Norjan, Pohjois- Ruotsin ja Pohjois- Suomen omaan perinnekulttuuriin, alueen kieliin sekä siihen, miten hyödynnämme kieltä ja kulttuuria elinkeinoelämässä. Huomiota halutaan erityisesti kiinnittää Pohjoiskalotin alueen vähemmistökieliin.

Konferenssi käynnistyy perjantaina 19.8. huippukirjailijoiden ja omien kulttuuriensa edustajien Rosa Liksomin, Mikael Niemen, Siiri Magga-Miettusen ja Tor Eystein Øveråsin aiheilla rajat niin erottavina kuin yhdistävinäkin tekijöiden ja luovuuden lähteenä. Lauantaina keskitytään yrittämiseen, opetukseen ja oppimiseen yli rajojen, ja sunnuntain pääteemaksi on muotoutunut kulttuurivienti ja paikallisen kulttuurin hyödyntäminen.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
19.8.2016
Loppuu:
21.8.2016
Kotisivu:
http://www.pohjola-norden.fi/suomeksi/alkuun/view-106320-53507

Tapahtumapaikka

Kemin kulttuurikeskus
Marina Takalon katu 3
Kemi, 94100
+ Google Map

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!