Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Projektinhallinta Webinaari Yrittäjille

30.11.2017 klo 14:00 - 15:30

Vapaa

Yrittäjä! Hallitsetko sinä projektia vai projekti sinua? Oletko väsynyt sähköpostien, taulukoiden sekä asiakirjojen suohon?

Mikäli olet miettinyt helpompia tapoja projektien hallintaan, niin sinun kannattaa tulla mukaan tähän ilmaiseen projektinhallinta webinaariin kurkkaamaan mistä on kyse.

Tässä projektinhallintakurssin ensimmäisessä osassa tutustumme uuteen moderniin projektinhallintatyökaluun, Dapulseen. Dapulse on kätevä työkalu, jolla laitat projektisi kuntoon hetkessä. Työkalu helpottaa myös työpaikan sisäistä viestintää ja sitä voit käyttää apuna myynnin seuraamisessa sekä laskutuksessa. Kyseessä on helppoakin helpompi ohjelma, jonka käytön perusteet opit läpikotaisin webinaarimme aikana. Dapulseen voit tutustua jo nyt täysin ilmaiseksi – ota projektinhallintatyökalu käyttöön.

Itse koulutuksessa käymme läpi Dapulsen käyttöönoton ja käytön perusteet, lisäominaisuuksien tehokkaan hyödyntämisen sekä työkalun mukauttamisen juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Webinaarin järjestää Projektinhallinta.info ja koulutuksen vetäjänä toimii Joonas Jukkara SEOSEON digimarkkinointitoimistolta.

Koulutus järjestetään 30.11.2017 kello 14.00 alkaen ja se lähetetään suorana lähetyksenä YouTube -videopalvelussa. Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=tx2GGQt9NA0

Otathan huomioon, että tilaisuuteen liittymistä varten sinulla on oltava Google -tili. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, niin voit aktivoida sen ilmaiseksi tästä: https://accounts.google.com/SignUp?hl=fi

Mikäli sinulla heräsi jo kysymyksiä koulutukseen tai Dapulseen liittyen, niin voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@projektinhallinta.info

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.11.2017
Aika:
14:00 - 15:30
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
http://projektinhallinta.info/

Tapahtumapaikka

Kasari, Tietokatu 3
Kemi,
+ Google Map

Järjestäjä

Projektinhallinta Info
Puhelin:
0503098787
Sähköposti:
info@projektinhallinta.info
Kotisivu:
http://projektinhallinta.info/

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!