Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Runon ja musiikin iltapäivä ravintola Gringossa

15.10.2016 klo 16:00 - 19:00

Tervetuloa viettämään leppoisaa iltapäivää runon ja musiikin parissa

Tilaisuuden aloittaa muusikko Mikko Koivulehto ja laulusta vastaavat illan aikana Anita Seppänen ja Kati Pyykkö. Kirjoittajista mukana ovat kirjailija Kari Hanhisuanto ja kirjoittajaryhmä Ringistä runoineen Elsa Partala ja Virpi Sunnari. Kirjailija Ritva Kokkola ja runoilija Markku Kokkola lukevat omaa tuotantoaan.
Voit tulla myös esittämään oman runosi.
Tulossa on siis harvinaislaatuisen monipuolinen iltapäivä, jonka jälkeen onkin mukava jäädä istumaan Gringoon ja pohtimaan kulttuurin merkitystä kemiläisille.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Järjestää: Kemin Aikamme Naiset

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
15.10.2016
Aika:
16:00 - 19:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Tapahtumapaikka

Ravintola Gringo
Kemi , + Google Map

Järjestäjä

Kemin Aikamme Naiset
Puhelin:
050-3814375
Sähköposti:
sisko.korrensalo@kemi.fi

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!