Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sahansaarenkadun ympäristöä koskevien kaavojen kuulemistilaisuus 20.1.

tammikuu 20 klo 17:00 - 18:30

Kuulemistilaisuudessa käsitellään Kemijokisuun ja Karihaaran yleiskaavan ja pohjoisten alueiden yleiskaavan muutosta sekä asemakaavan muutosta Sahansaarenkadun ympäristössä Marttalan, Karihaaran, Torvisen, Vainion, Ristikankaan ja Koivuharjun kaupunginosissa.

Kuulemistilaisuus pidetään maanantaina 20.1.2020 klo 17:00 alkaen kulttuurikeskuksen isossa auditoriossa (Marina Takalon katu 3). Tilaisuudessa esitellään yleis- ja asemakaavaehdotukset. Paikallaolijoilla on mahdollisuus keskustella kaavaehdotuksissa esitetyistä ratkaisuista sekä hankkeen etenemisestä.

Asiakirjat ovat nähtävänä kaupungintalon 4. kerroksen ilmoitustaululla, kirjaston lehtilukusalissa sekä tästä linkistä. Mahdolliset muistutukset yllä mainituista kaavaehdotuksista on toimitettava kirjallisesti nähtävänä oloaikana yleiskaavan osalta kaupunginhallitukselle osoitteeseen Valtakatu 26, 94100 Kemi tai sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@kemi.fi ja asemakaavan osalta tekniselle lautakunnalle osoitteeseen Valtakatu 26, 94100 Kemi tai sähköisesti osoitteeseen tekpa@kemi.fi tai tällä lomakkeella.

Tervetuloa!

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!