Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Siivouspäivän kirppis Kemin kävelykadulla

26.5.2018 klo 10:00 - 14:00

Tapahtuma navigointi

Siivouspäivä on kirpputorien ja kierrättämisen ystävien uusi juhlapäivä. Tapahtumalla ei ole virallista järjestäjää, vaan jokainen osallistuja on oman myyntitapahtumansa järjestäjä. Jokainen on myös vastuussa omien jälkiensä siivoamisesta. Kemin kaupunki tarjoaa kävelykatunsa Siivouspäivän kirpputorimyyjien käyttöön, myyntipaikka on maksuton, mutta se on valittava alueen liikkeet, liikkujat ja levähtäjät huomioiden normaaleja kulkuja estämättä ja liikkeiden ja kaupungin kalusteita käyttämättä. Omat myyntialustat mukaan, ei peräkärrystä myyntiä. Normaalit kirpputorisäännöt. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
26.5.2018
Aika:
10:00 - 14:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Kävelykatu
Valtakatu
Kemi, 94100
+ Google Map

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!