Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SM-pilkki 2019

huhtikuu 6 klo 09:00 - 16:00

20€

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön Lapin piiri ja Meri-Lapin kalaseurat järjestävät SM-pilkin Kemissä 6.4.2019 klo 10-14. Kilpailukeskuksena toimii sisäsatama. SM-pilkki on avoin kaikille kalastuksen harrastajille. Sarjoja on runsaasti nuorille, naisille ja miehille, myös veteraanisarjat. Kilpailuun pitää ilmoittautua ennakkoon.  Kilpailualue on merialue Selkäsaareen ja Ajoksen välissä ja Selkäsaaresta Täikön saareen ulottuva alue. Kilpailussa hyväksytään saaliiksi ahvenet. Kilpailussa noudatetaan SVK:n SM-pilkin sääntöjä, jotka löytyvät netistä www.vapaa-ajankalastaja.fi => Kilpailut => Kilpailukutsut => SM-pilkki 2019. Samassa paikassa on ohjeet ilmoittautumiseen.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 6
Aika:
09:00 - 16:00
Hinta:
20€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://www.vapaa-ajankalastaja.fi/kilpailukutsut/

Tapahtumapaikka

Kemi
Kemi, + Google Map

Järjestäjä

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Puhelin:
0500440923
Sähköposti:
petter.nissen@vapaa-ajankalastaja.fi
Kotisivu:
www.vapaa-ajankalastaja.fi

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!