Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suuri maalauspäivä Sisäsatamassa klo 9-18

heinäkuu 10 klo 09:00 - 18:00

Vapaa
Suomen kuvataiteen päivä 2019 Kemi

Keskiviikkona 10.7. klo 9-18 Suuri maalauspäivä avaa Easy Living in Kemi 150 -tapahtumaviikon Sisäsatamassa. Suurta maalauspäivää vietetään toista kertaa Suomen kuvataiteen ja Helene Schjerfbeckin syntymäpäivän kunniaksi.

Kemin Kuvataiteilijat ry:n taiteilijat osallistuvat ulkoilmanäyttelyllä tapahtumaan! Tule ihastumaan. Lisäksi voit seurata taiteen tekemistä tai tehdä taidetta itse. Toivomme, että tuot myös oman maalaustelineesi tai jakkaran rantaan ja osallistut maalaamiseen haluamallasi tavalla! Tässä tapahtumassa voit tuoda näkyvyyttä myös yhdistyksellesi eri tempauksin. Mukana tapahtumassa on myös Kemin taidemuseo.

Tervetuloa!

Lisätietoja: Kemin kuvataiteilijat ry, FB & Insta @kekutat

Easy Living in Kemi Logo

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
heinäkuu 10
Aika:
09:00 - 18:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokat:
, , , , , , ,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Kemin Sisäsatama
Luulajantie
Kemi,

Järjestäjä

Kemin kuvataiteilijat ry
Puhelin:
040 5939680
Sähköposti:
jukka.halttunen@pp.inet.fi
Kotisivu:
www.keminkuvataiteilijat.com

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!