Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tähtihetkiä

marraskuu 9 klo 19:00 - 20:30

15€

Tähtihetkiä
musiikkiteatteria Lyhdyssä

Kaupunginteatterin laulavat näyttelijät valmistavat yhdessä kapellimestari Anna Laakson kanssa yllätyksiä ja vahvoja tunnelmia pursuavan musiikkiteatteriesityksen. Kemissä hieman harvinaisempi ravintolateatteri saa hienot puitteet tunnelmallisessa Lyhdyssä. Esityksessä kuullaan niin musikaalisävelmiä kuin radiosoitostakin tuttuja kappaleita. Riehakkaan illan aikana nähdään myös hahmoja ja laulunumeroita teatterin historian varrelta. Sopii pikkujouluyleisölle!

Esitys sisältää Kemi-love -hetken, jota varten kerämme kaupunkilaisilta heidän läheistensä tähtihetkiin liittyviä tarinoita ja kappeleita.

Lavalla nähdään (aakkosjärjestyksessä): Tatja Hirvenmäki, Ilkka Hämäläinen, Anni-Maija Koskinen, Anna Laakso, Samu Stenberg ja Johanna Virsunen

konsepti: työryhmä
musiikin sovitus ja harjoitus: Anna Laakso
ohjaus: Sarianne Paasonen
puvustus: Sirpa Santonen
naamiointi: Sanna Kurula
esitystekniikka: Kari Pentti

Esitykset Hotelli Scandicin Lyhty-ravintolassa. (Hahtisaarenkatu 3) Ei numeroituja paikkoja. Ovet avataan tuntia ennen esityksen alkua. A-oikeudet. Vain 11 esitystä!

Esityksen kesto väliaikoineen n. 1h 30 min.

Liput 15 €

Ensi-ilta 6.10. klo 19

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
marraskuu 9
Aika:
19:00 - 20:30
Hinta:
15€
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
http://www.keminteatteri.com/taumlhtihetkiauml.html

Tapahtumapaikka

Scandic Kemi
Hahtisaarenaktu 3
Kemi, 94100 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Kemin kaupunginteatteri
Puhelin:
016 258 219
Kotisivu:
http://www.keminteatteri.com/

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!