Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tietoa ja tukea lapsiperheen eroon

4.1.2018 klo 18:00

Pohditko eroa tai oletko hiljattain eronnut isä tai äiti? Mietitkö miten erosta voisi puhua lasten kanssa tai mitä muuttuvassa perhetilanteessa olisi hyvä huomioida lasten kannalta? Mistä saa itse apua tai miten erosta selviää?

Tervetuloa seuraamaan facebook livelähetystä TIETOA JA TUKEA LAPSIPERHEEN EROON. Lähetys antaa tietoa ja tukea erosta selviytymiseen, vanhemmuuteen sekä lapsen huomioimiseen vanhempien erotessa.

Lähetyksen aikana voi lähettää kommenttikenttään kysymyksiä. Kysymyksiä voi lähettää myös yksityisviestillä. Vastaukset saa lähetyksen aikana.

Pääset seuraamaan lähetystä tästä: https://www.facebook.com/LapinEnska/

Lähetyksen toteuttavat Lapin ensi- ja turvakoti yhteistyössä Ensi- ja turvakotien liiton Ero lapsiperheessä- työmuodon kanssa.
Toimintaa tukee STEA sekä Lapsiperhe muutosohjelma, jossa kehitetään teknologiavälitteisiä eropalveluita vanhemmille.
Lisätietoja toiminnasta ja lähetyksestä: 050 4385290.

Oman alueesi eroplavelut löydät www.apuaeroon.fi sivuston avulla.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
4.1.2018
Aika:
18:00
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/399285297169749/

Tapahtumapaikka

Facebook
Kotisivu:
www.facebook.com/LapinEnska

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!