Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Unelmien liikuntapäivä Täiköntori #Kemi 150 vuotta

toukokuu 10 klo 12:00 - 15:00

Vapaa

Riemullista liikuntaa, iloista tanssia, mukavaa musiikkia!  Koko Kemi Liikkuu -hanke ja Kemikammari järjestävät yhteistyössä useiden yhteistyökumppaneiden kanssa tapahtuman Täiköntorilla 10.5 klo 12.00 – 15.00. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille ja sinne on vapaa pääsy.

 

Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden saada arvokasta tietoa omasta terveydentilasta ja toimintakyvystä sekä hyviä vinkkejä niiden parantamiseksi.

Liikunta on ilon tuoja! Tapahtumassa on mm.: salsaopetusta, liikuntavinkkejä, lajikokeiluja, terveystestejä, puhallustikka, Kemin kaupungin ulko- ja sisäliikuntapaikkojen esittelyä, beach-volleyta, frisbeegolf-lajiin tutustumista, keppijumppaa, lintuseuran toiminnan esittelyä, kehonkoostumusmittausta, entisajan pihaleikkejä ja mielihyvää tapahtumaan tuovat myös Karvakaverit! Tervetuloa!

Tapahtumapaikka

Kemi
Kemi, + Google Map

Järjestäjät

Koko Kemi Liikkuu -hanke
Kemikammari

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!