Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Valmista oma Kemi 150 lusikkauistin

toukokuu 4 klo 09:00 - 15:00

Vapaa

Tule la 4.5. klo 9-15 Kemin taidemuseoon tekemään oma Kemi 150v. lusikkauistin. Tilaisuus on maksuton, tarvikkeita riittää 150 ensimmäiselle tekijälle. Tapahtuman järjestävät Kivalo-opisto ja Kemin kaupunki/Kemin taidemuseo. Mahdollisuus tehdä ainutkertainen muisto merikaupunki Kemin 150-v. juhlavuodesta, itselle, lahjaksi, muistojen laatikkoon ja toki myös kalastuskäyttöön! Tapahtuman ajan taidemuseon näyttelytilassa on esillä uusi, vastikään Kivalo-opiston kurssilla valmistunut jokivene.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 4
Aika:
09:00 - 15:00
Hinta:
Vapaa
Kotisivu:
http://merilapinmuseot.fi/museot/kemin-taidemuseo-aluetaidemuseo

Tapahtumapaikka

kemin taidemuseo
Kemi, + Google Map

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!