Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Villiinny Keväästä Pyöräretki lintuja katsellen

10.5.2017 klo 08:00 - 17:00

Vapaa

La 20.5.2017. Lähtö Kemin S-marketin parkkipaikalta klo 10. Reitti olisi seuraavanlainen;

Kiikeli-Kontula- Pajusaari- Inkeri- Sotisaari- Vähämaa- Mustankarin nokka- takaisin kaupunkiin. Makkarat voidaan paistaa vaikka Sotisaaressa kesäkodin nuotiopaikalla .Reitillä ajetaan niin pyöräteitä kuin myös olemassa olevilla poluilla mitkä todennäköisesti ovat jo tuolloin sulia. Jos omistat kiikarit niin ne kannattaa ottaa mukaan, pyrimme havainnoimaan myös lintulajeja matkan aikana. Kokonaiskestoaika on noin 2-3 tuntia. Pyöräretken vetäjänä Kemi-Tornion Lintuharrastajat Xenuksesta Tuomo Karplund. Tapahtuma on ilmainen. Kemin Latu tarjoaa makkaran ja mehun. Pyöräilykypärä on pakollinen. Ilmoitautuminen: liukkonen.ulla@gmail.com mehu ja makkara tarjoilun vuoksi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
10.5.2017
Aika:
08:00 - 17:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://keminlatu.wordpress.com/

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!