Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Woimanaisia Kemissä opaskierros

23.7.2017 klo 13:00 - 15:00

Vapaa

Kulttuurikeskuksen edestä alkavalla kävelykierroksella kierretään Kemiä ja kuullaan tarinoita kaupungin historiassa vaikuttaneista Woimanaisista. Kaupungin perustamisesta asti on naiset olleet osana kehitystä ja kaupunkirakentumista niin kuin myös kulttuurin ja taiteen nostajina. Harva nainen kuitenkaan muistuu mieleen vaikka katkuvaan jälkensä on jättänyt. Kemin Woimanaisia kierroksella tutustuaan kaupunkimme vaikuttaviin naisiin nykypäivään asti. Tapuhtama on maksuton. Säävaraus.Tervetuloa.

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!