Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

IHMEKAUPUNKI – Tarinoita Kemistä

toukokuu 25 klo 14:00 - 17:00

IHMEKAUPUNKI – tarinoita Kemistä
Kemin kaupunginteatteri toteuttaa tänä keväänä kaupungin 150-vuotisjuhlan kunniaksi yhteisöteatteriprojektin, jonka osallistujat etsittiin avoimella haulla. Tavoitteena on, että eri yhteisöt ja ryhmät tulevat näkyviksi omilla ehdoillaan ja pääsevät juhlistamaan itseään ja samalla kaupunkia. Voimauttavan projektin tarkoituksena on ollut tutkia ja vahvistaa sekä yksilöiden toimijuutta että yhteisöllisyyden tunnetta ja pitää matkan varrella mahdollisimman paljon hauskaa yhdessä.

Mukana projektissa on noin 150 kemiläistä, joista suuri osa nähdään myös lavalla.  Matkassa on eri-ikäisiä, erilaisissa sosiaalisissa
asemissa ja eri tavoin näkyviä ryhmiä – sekä enemmistöä että vähemmistöä, valtaa käyttäviä ja heitä, joiden ääntä kuullaan harvemmin. Ryhmät ovat työskennellet teatterin näyttelijöiden ja ohjaaja Davide Giovanzanan kanssa tuottaen tarinoita, yhteisöllisyyttä ja merkityksellisiä hetkiä. Projekti huipentuu toukokuun lopulla julkisiin esitykseen, jossa otetaan kaupunki näyttävästi haltuun.

Kaikille avoimet ja täysin ilmaiset esitykset pidetään la 25.5. klo 14 ja su 26.5. klo 14. Kiertävä esitys alkaa Sauvosalista, muut esitystilat ovat  Kemin Pirtti, Kinopirtin molemmat salit sekä Kemin kirkko.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 25
Aika:
14:00 - 17:00
Tapahtumaluokat:
, , , , , ,
Kotisivu:
http://www.keminteatteri.com/ihmekaupunki.html

Tapahtumapaikka

Sauvo-talo

Järjestäjä

Kemin kaupunginteatteri
Puhelin:
016 258 219
Kotisivu:
http://www.keminteatteri.com/

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!