LumiVisio-TV

LUMIVISIO SIIRTYY TÄNÄ VUONNA NETTITAPAHTUMAKSI: VIRTUAALINEN LÄHETYS LAUANTAINA 6.3.2021 KLO 11-14!

LumiVisio-TV lähetetään Kemin kaupungin Youtube-kanavalla. Lumenveisto on edelleen suuri osa lähetystä, sillä näemme jokaisesta lumiteoksesta esittelyvideot.

Lähetyksessä on myös paljon musiikkia, sillä esiintyjinä on Lappian pop- ja jazz-konservatorion bilebändi, Rock Academy Kemin Luopio ja Umpimähkä sekä Aija Puurtisen ensiesitys nimeltään ”Aurinko, isäni”, jossa on laulamassa Pia Komsi sekä soittamassa Meri-Lapin jousikvartetti. Winter Satama Open Air lähettää tervehdyksensä myös lähetyksessä.

Lähetyksessä lapsia ilahduttaa varmasti eniten porovideo Kotieläinpuisto Arkadialta, lapsille suunnattu video Bäiwi Belle -klovnilta ja Lumilinnan Artun ja Tertun tervehdykset veistosten läheisyydessä. Liikettä niveliin tuo Liikettä Kemiin! -hankkeen taukojumpat. Lisäksi Kemi-aiheinen Kahoot-tietokilpailu osallistaa hyvin katsojat mukaan lähetykseen. Lähetyksessä nähdään myös ulkovaatemuotinäytös. Kuulemme myös mahdollisesti puheet kaupunginjohtajalta ja kirkkoherralta. Haastateltavina ovat Vihreän Kemin ja Kemikammarin edustajat sekä Olli Kelhä, joka esittelee HeiaHeia-sovelluksen.

LumiVisioon liittyy myös veistoskävelyreitti, jota seuratessa näkee koululaisten ja opiskelijoiden tekemiä upeita lumiveistoksia aiheista Luottamus, Tulevaisuus ja LumiKemi. Veistosreittiä voi käydä ihastelemassa torstaina 4.3. alkaen. Nämä lumiveistokset kuuluvat kilpailuun, jossa tuomaristo arvioi parhaan teoksen. Tuomaristoon kuuluu lumenveistotaiturit Mauri Markkanen ja Samuel Chazalmartin sekä vs. kirjastotoimenjohtaja Anne Toppari. Palkintojenjako on suorassa lähetyksessä. Yleisö voi myös äänestää veistoksia netissä tapahtuman jälkeen ja ilmaista näin suosikkinsa.

Kuvakilpailu Kemin kuura-aiheella julkaistaan tapahtumaviikolla 1.3. Lähetä silloin kuva esimerkiksi Kemin kuuraisimmasta kaverista. Tapahtuman kuvat julkaistaan LumiVision Instagram-sivulla @lumivisio. Instagramin kautta voi merkitä LumiVision, jolloin voimme jakaa kuvia ja tarinoita. Kuvia voi myös lähettää sähköpostitse katri.jamsa@kemi.fi tai WhatsAppilla numeroon 040 615 2994.

Tapahtumasta lisää :

https://fb.me/e/14MPUCOg4

Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

06.03.2021,  kello 11:00

Tapahtuman loppumispäivä

06.03.2021,  kello 14:00

Paikka

Virtuaalinen esitys

Tapahtumaluokat

Musiikki, Muut tapahtumat