Kemin kaupungin silhuettilogo harmaana versiona.

Tervetuloa Sahansaarenkadun parannustöitä koskevaan virtuaaliseen yleisötilaisuuteen 11.11.2021

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre, Kemin kaupunki ja Väylävirasto järjestävät avoimen virtuaalisen yleisötilaisuuden Kemissä sijaitsevan Sahansaarenkadun logistiikkaväylän parannustöistä ja sen rakentamiseen liittyvistä liikennejärjestelyistä torstaina 11.11.2021 kello 18.00–19.00. Tilaisuudessa käsiteltävät aiheet koskevat erityisesti Sahansaarenkadun alueella asuvia henkilöitä sekä siellä toimivia yrityksiä ja muita tahoja. Turvallisen ja tehokkaan logistiikan saavuttamiseksi Sahansaarenkadulle ja sen alueelle tehdään muutoksia uuden biotuotetehtaan rakentamisen myötä. Työt ajoittuvat pääosin vuosille 2021 ja 2022.

Tilaisuudessa Kemin biotuotetehdasprojektin logistiikkajohtaja Pasi Pulkkinen kertoo Sahansaarenkadun alueelle rakennettavasta uudesta raideyhteydestä. Kemin kaupungin tekninen johtaja Mika Grönvall käy läpi alueen katutyöt ja muuttuvat liikennejärjestelyt. Väyläviraston projektipäällikkö Vesa Pakarinen esittelee Kemin ratapihan ja lisäraiteen työt.

Yleisötilaisuus on nähtävissä Metsä Fibren verkkosivuilla osoitteessa www.metsafibre.fi ja sivujen kautta voi lähettää kysymyksiä ja kommentteja tilaisuuteen. Voit lähettää kysymyksiä tilaisuuteen myös etukäteen osoitteeseen sahansaarenkatu@metsagroup.com. Suora lähetys näkyy myös Metsä Groupin YouTubessa osoitteessa www.youtube.com/metsagroup, jonne tallenne tulee pian tilaisuuden jälkeen. Koronaturvallisuuden takaamiseksi tilaisuus järjestetään kokonaan virtuaalisesti.

Tämän tiedotteen lisäksi tilaisuudesta ilmoitetaan Lapin Kansassa, Lounais-Lapissa ja Kotikulmilta-lehdessä ja Sahansaarenkadun alueen kotitalouksiin jaetaan erillinen kutsu tilaisuuteen. Tämä yleisötilaisuus on jatkumoa ensimmäiselle, 14.4.2021 järjestetylle vastaavalle tilaisuudella, joka löytyy YouTubesta osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=DsCMu2n2LVg.

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot:

Anna-Liisa Pennanen
viestintäpäällikkö
Metsä Fibre
puh. 050 574 8071
anna-liisa.pennanen@metsagroup.com

Tapahtumasta lisää :

https://www.metsafibre.com/fi/Pages/default.aspx

Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

11.11.2021,  kello 18:00

Tapahtuman loppumispäivä

11.11.2021,  kello 19:00

Paikka

Virtuaalitapahtuma www.metsafibre.fi