Vauvasirkus 4–12 kuukauden ikäisille

Sirkusohjaaja Satu Koivun vetämä ryhmä kokoontuu 1.10.–26.11. kahdeksan kertaa torstaisin kello 15.00–15.45. Syyslomalla 15.10. kokoontumista ei ole.

Ilmoittautumiset 14.9. kello 9 alkaen outi.hyvonen(at)kemi.fi tai 0400 442 787.

Mukaan otetaan kahdeksan vauvaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksu on viisi euroa kerralta. Laskutus jälkikäteen. Peruthan ajan, jos et pääsekään osallistumaan, jotta varasijalla oleva voidaan ottaa tilalle.

Mitä vauvasirkus on?

Vauvasirkus on vauvan ja vanhempien yhteinen iloinen harrastus. Toiminta on vauvalähtöistä, ja sirkustuokiossa edetään täysin vauvan ehdoilla. Virikkeellisessä ympäristössä vauva saa kokea elämyksiä ja onnistumisen iloa.

Vauvasirkuksessa opitaan vuorovaikutustaitoja. Vauvoille on tärkeää ja mieluista katsella ja päästä kosketuksiin toisten samanikäisten kanssa. Yhteisen tekemisen kautta vauvan luottamus ja kiintymys vanhempaan lujittuu.

Ohjaustuokiossa päästään harjoittelemaan ihan oikeita sirkuslajeja, kuten akrobatiaa, jongleerausta, tasapainolajeja ja ilma-akrobatiaa vauvan kehitysvaiheisiin mukautettuina. Vauva oppii hahmottamaan kehoaan ja ympäristöään erilaisten liikeratojen kautta. Tämä edesauttaa motorista kehitystä.

Vauvasirkuksessa lorutellaan ja lauletaan, maistellaan jongleerauspalloja ja pyöritään värikkäiden huivien seassa. Tärkeintä on se, että yhdessä touhuaminen on hauskaa!

Mitä tarvitset mukaan?

Varaa itsellesi mukavat joustavat vaatteet ja vauvalle mielellään hyvin istuva body ja housut, haalari tai potkupuku. Ei liian löysiä tai liukkaita vaatteita. Lastenkulttuurikeskuksen tiloissa on mahdollisuus vaihtaa vaippaa, imettää ja syöttää pikkuisia. Kurssille tullessa ei tarvitse osata mitään etukäteen.

Sirkusryhmä erityislapsiperheille

ILMI-hankkeen sirkusryhmä erityislapsiperheille kokoontuu 1.10.–26.11. torstaisin kello 17.30–18.15 Lastenkulttuurikeskuksessa.

Lisätiedot Anna-Maria Vänskä, 050 910 6694, anna-maria.vanska(at)kemi.fi.