Kaivolinnan päiväkoti on vuoropäiväkoti, joka on tarvittaessa auki koko vuorokauden. Se sijaitsee kaupungin keskustassa. Puistot, luonto ja meri ovat kävelymatkan päässä ja tarjoavat lapsille hyvät retkeilykohteet.
Lapsia päiväkodin eteisessä kuoriutumassa ulkovaatteista.
Kaivolinnan päiväkoti. Ulkoilemasta palaamassa ja riisumassa Louna, Lilja ja Joni. KUVA: NINA SUSI

Päiväkotimme toiminnassa korostuvat lapsilähtöisyys, osallistaminen sekä hellä hoiva ja lämmin syli. Toimintamme lähtökohtana on tarjota hyvää ja turvallista varhaiskasvatusta kaikkina vuorokauden aikoina välittävien aikuisten kanssa. Toiminta on iloista ja innostavaa, ja  suunnittelussa huomioidaan lasten yksilölliset tarpeet ja toiveet. Päiväkodissamme on alle 3-vuotiaiden ja 3–5 -vuotiaiden lasten ryhmät.

Kaivolinnan päiväkodin vuorohoito

Vuorohoito  on tarkoitettu lapsille, joiden huoltajien työaika tai opiskelu sijoittuu kello 17.00–6.30 väliseen aikaan tai viikonlopuille. Huoltajan harrastukset, vapaa-ajan matkat tai muu vastaava ei oikeuta vuorohoidon käyttöön. Myöskään huoltajan vapaapäivinä lapsella ei ole oikeutta vuorohoitoon.

Säännöllisesti vuorohoitoa tarvitsevat lapset sijoitetaan Kaivolinnan päiväkotiin. Satunnaisesti vuorohoitoa tarvitseville lapsille tehdään Kaivolinnan päiväkotiin niin sanottu rinnakkaissijoitus. He ovat omassa päiväkodissa  päivinä, jolloin hoitoaika sijoittuu kello 6.30–17 välille.

Vuorohoitoyksikkö on auki lasten ilmoitettujen hoitoaikojen mukaan.
Hoitoajat ilmoitetaan hyvissä ajoin sähköisesti. Hoitoajat pitää ilmoittaa viimeistään sunnuntai-iltana alkavan viikon jälkeiselle viikolle. Jotta työntekijäresurssi voidaan suunnitella ja käyttää järkevästi, varaa lapsellesi hoito vain todellisen tarpeen mukaan.