Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

← Takaisin näkymään Tapahtumat

Kemin Akselin alasali (ent. Fysiokemi)

+ Google Map
Valtakatu 21-23
Kemi, 94100 Suomi

Brasilialaisia tansseja – SAMBIC® -tiiviskurssi Sambic® on iloa ja energiaa brasilialaisilla tansseilla! Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tanssillisesta liikunnasta ja brasilialaisista rytmeistä. Energiaa ja vauhtia on luvassa liikuntacoctailin SAMBICIN kurssilla. 28-vuotias liikuntatrendi vie meidät samba-reggaen ja samban maailmaan. Todellinen tanssimatka Bahiasta Rioon! Harjoittelemme tanssien perusaskeleita askelyhdistelmien ja sarjojen kautta. Vauhdikkaalla kurssilla löytyy myös omaa tanssin kokemista, ilmaisua ja tanssin iloa! Kurssi jakaantuu kahteen osaan: 1) Matka Bahiaan – samba-reggaeta sekä hauskoja axé tansseja 2) Matka Rio de Janeiroon – naisellista sambaa ja kuumia rytmejä. Opettaja: Kanerva Taina/Sambic tanssikoulu

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko


Lauantaina 29. Helmikuuta

14€ – 23€

Jäniksen vuosi

helmikuu 29 klo 19:00 - 21:30
Kemin Akselin alasali (ent. Fysiokemi), Valtakatu 21-23
Kemi, 94100 Suomi
+ Export Events

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!