Välkommen till en uppfräschande upplevelse! Simhallen känns som ett spa och här kan du känna vattnets uppfriskande verkan och följa hur solen leker över Bottenviken!  

Simhallen har fem bassänger, en rutschkana, en fast klättervägg, fyra bastur och en beställningsbastu samt ett gym. Dessutom har hallen rymliga omklädningsrum och skötrum. 

Det finns även ett kafé. 

Instruktioner

Simtiden i simhallen är 2 timmar. Det innefattar fritt tillträde till bassängavdelningen och gymmet. Simhallen stänger efter 30 minuter då simtiden är över. 

En separat avgift debiteras för deltagande i motionsgrupper med ledare.  

Ta hänsyn till andra när du använder gymmet och bubbelpoolerna och låt alla använda alla redskapen. 

Tvätta dig noggrant utan baddräkt innan du använder bassängen. Du får inte ha baddräkt på dig i bastun. Om du har märke för användningsrätt får du ha baddräkten på dig även när du duschar och i bastun. 

Det finns desinfektionsplatser för fötterna vid gångarna från tvättutrymmena till bassängen. 

Du ska uppföra dig behärskat i simhallen. Det är absolut förbjudet att springa. 

Det är förbjudet att använda tuggummi och snus i tvätt- och bassängsutrymmena. Se till att du slänger dem innan du går in i tvättutrymmena. 

Undvik att använda starka parfymer i simhallen så att även de som är mer känsliga eller allergiska kan använda tjänsten på ett säkert sätt. Det är självklart att man inte ska färga håret eller raka kroppshår i simhallen. 

I bassängen ska du använda en åtsittande baddräkt. Shorts och badshorts är förbjudna i simhallen i Kemi. Du kan hyra baddräkt vid kassan. 

Användningsavgift för simhallen debiteras av alla barn som är under 7 år. Barn under 7 års ålder får använda tvättutrymmena för herrar eller damer tillsammans med sin förälder. Alla som är över 7 år gamla ska använda omklädnings- och tvättutrymmen efter sitt eget kön. Det är värt att öva sig i detta när skolstarten nalkas. 

Alla barn under 7 års ålder, barn som inte är simkunniga och personer som kräver särskild omsorg ska medföljas av en vårdnadshavare eller en annan person som ansvarar för hans eller hennes vistelse i simhallen och för tillsyn av personen i fråga.