Tervetuloa virkistäytymään! Kylpylämäisessä uimahallissa voit tuntea veden elvyttävän kosketuksen ja seurata auringon leikkiä Perämeren yllä!

Uimahallissa on viisi allasta, liukumäki, kiinteä kiipeilyseinä, neljä saunaa ja yksi tilaussauna sekä kuntosali. Tilavat pukuhuoneet lastenhoitotiloineen lisäävät mukavuutta.

Aukioloajat

Uimahalli on suljettu ainakin 31.7.2020 saakka.
Perusteena käynnissäoleva pandemia ja korona-virukselta suojaaminen. Kemin kaupungin poikkeusolojen johtoryhmän päätös 1.4.2020. 

Lippukassa ja kuntosali

  • arkisin kello 7.00–20.30
  • lauantaisin kello 9–16
  • sunnuntaisin kello 9–16

Uintiaika

  • arkisin kello 7.00–20.30
  • lauantaisin kello 12.00–16.30
  • sunnuntaisin kello 9.00–16.30

Kahvio

  • arkisin kello 8–21
  • lauantaisin kello 9–17
  • sunnuntaisin kello 9–17

Allasvaraukset

Allasvaraukset löytyvät Timmi -tilavarausohjelmasta. Aika varausten ulkopuolella on normaalia yleisöuintia varten.

Jos selailet kalenteria mobiililaitteella, käännä laite vaakaan, jotta näkymä toimisi paremmin.

Toimintaohjeita

Uimahallin uintiaika on 2 tuntia. Se sisältää uimahallin allasosaston ja kuntosalin vapaan käytön. Uintiajan päättymisen jälkeen uimahalli sulkeutuu 30 minuutin kuluttua.

Ohjattuun liikuntaryhmään osallistumisesta peritään erillinen maksu. 

Kuntosalilla ja virkistysaltaan porelaitteissa on hyvä huomioida myös toiset asiakkaat ja antaa jokaiselle mahdollisuus käyttää kaikkia laitteita.

Peseydy huolellisesti ilman uima-asua ennen altaaseen menoa. Saunassa ei saa olla uima-asu päällä. Jos sinulla on käyttöoikeusmerkki, voit pitää uima-asun ylläsi myös suihkussa ja saunassa.

Jalkojen desinfiointipisteet on sijoitettu pesutiloista altaalle johtaville kulkureiteille.

Uimahallissa tulee käyttäytyä hillitysti. Juokseminen on ehdottomasti kiellettyä.

Purukumin ja nuuskan käyttö on kiellettyä pesu- ja allastiloissa. Laitathan ne roskikseen ennen pesutiloihin menoa.

Vältä voimakkaiden hajuvesien ja parfyymien käyttöä uimahallin tiloissa, jotta myös herkemmät ja allergiset voivat käyttää palveluita turvallisesti. On selvää, ettei uimahallissa värjätä hiuksia eikä ajella ihokarvoja.

Altaisiin mennään ihonmyötäisessä uima-asussa. Kemin uimahallissa shortsit ja uimashortsit on kielletty. Lippukassalta voi vuokrata uima-asuja.

Kaikilta alle 7-vuotialta peritään käyttömaksut uimahallissa. Alle 7-vuotias voi kulkea vanhempiensa kanssa miesten tai naisten pesutilojen kautta. Yli 7-vuotiaat käyttävät oman sukupuolensa mukaisia pukeutumis- ja peseytymistiloja. Tätä on hyvä harjoitella kouluun lähdön lähestyessä.

Jokaisella alle 7-vuotiaalla, uimataidottomalla lapsella sekä erityistä huolenpitoa vaativalla henkilöllä tulee olla mukanaan huoltaja tai muu henkilö, joka vastaa hänen oleskelustaan ja valvonnastaan uimahallissa.