Tervetuloa virkistäytymään! Kylpylämäisessä uimahallissa voit tuntea veden virkistävän kosketuksen ja seurata auringon leikkiä Perämeren yllä!

Uimahallissa on viisi allasta, liukumäki, kiinteä kiipeilyseinä, neljä saunaa ja yksi tilaussauna sekä kuntosali. Tilavat pukuhuoneet lastenhoitotiloineen lisäävät mukavuutta.

Uintiaika

 • arkisin kello 7-20.30
 • lauantaisin kello 12-16.30
 • sunnuntaisin kello 9-16.30

Uintiajan jälkeen on 30 minuuttia aikaa peseytymiseen ja pukeutumiseen ennen poistumista.

Lippukassa ja kuntosali

 • arkisin kello 7-20.30
 • lauantaisin kello 9-16, yleisöuinti kello 12 alkaen
 • sunnuntaisin kello 9-16

Kahvio

 • arkisin kello 8-20
 • lauantaisin kello 9-16.30
 • sunnuntaisin kello 9-16.30

Uimahallin tiloissa kahvilapalveluita tuottavan pitopalvelu Makian yhteystiedot:

 • puhelin 040 818 5212
 • sähköposti pitopalvelumakia@gmail.com

Normaaleihin aukioloaikoihin vaikuttavia juhlapäiviä ja tapahtumia:

 • uimahalli suljetaan poikkeuksellisesti kello 13 henkilöstöpalaverien vuoksi aina kuukauden toinen keskiviikko. Halli avataan jälleen kello 15.

Tästä linkistä hinnastosivulle

Alle 18-vuotiaat saavat tulla uimaan maksutta maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 13.00-17.00. Avaimia on käytössä enintään 30 naisten puolelle ja 30 miesten puolelle maksuttomia uinteja varten. Viimeiset maksuttomat uimarit päästetään sisään kello 15.00 ja kaikkien maksuttomilla lipuilla asioivien tulee olla palauttaa avain lippukassalle kello 17.00 mennessä.

 • arkisin kello 15.00-15.20
 • sunnuntaisin kello 13.30-13.50
 • muulloin mahdollisuuksien mukaan huomioiden ratavaraukset.

Allasvaraukset löytyvät Timmi -tilavarausohjelmasta. Aika varausten ulkopuolella on normaalia yleisöuintia varten.

Siirry tästä lasten opetusaltaan varauskalenteriin

Siirry tästä toiminta-altaan varauskalenteriin

Siirry tästä kuntoaltaan varauskalenteriin

 

Jos selailet kalenteria mobiililaitteella, käännä laite vaakaan, jotta näkymä toimisi paremmin.

Uimahallin käyttöaika on 2 tuntia. Se sisältää uimahallin allasosaston ja kuntosalin vapaan käytön.

Uimahallin sulkeutuessa uintiaika päättyy 30 minuuttia aiemmin. Kuntosalin käyttöaika päättyy viikonloppuisin tuntia ja arkisin 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

Ohjattuun liikuntaryhmään osallistumisesta peritään erillinen maksu.

Kuntosalilla ja virkistysaltaan porelaitteissa on hyvä huomioida myös toiset asiakkaat ja antaa jokaiselle mahdollisuus käyttää kaikkia laitteita.

Avaimia nuorten maksuttomiin uinteihin on käytössä 30 naisten puolelle ja 30 miesten puolelle. Viimeiset maksuttoman edun uimarit päästetään sisään kello 15:00 ja kaikkien maksuttoman uimahallikäytön avainten tulee olla palautettuna kassalle kello 17:00 mennessä.

Peseydy huolellisesti ilman uima-asua ennen altaaseen menoa. Saunassa ei saa olla uima-asu päällä. Jos sinulla on käyttöoikeusmerkki, voit pitää uima-asun ylläsi myös suihkussa ja saunassa.

Uima-asuna käy uima-asukankaasta valmistetut asut sekä uimashortsit. Urheilushortsit eivät käy uima-asuna.

Jalkojen desinfiointipisteet on sijoitettu pesutiloista altaalle johtaville kulkureiteille.

Uimahallissa tulee käyttäytyä hillitysti. Juokseminen on ehdottomasti kiellettyä.

Purukumin ja nuuskan käyttö on kiellettyä pesu- ja allastiloissa. Laitathan ne roskikseen ennen pesutiloihin menoa.

Vältä voimakkaiden hajuvesien ja parfyymien käyttöä uimahallin tiloissa, jotta myös herkemmät ja allergiset voivat käyttää palveluita turvallisesti. On selvää, ettei uimahallissa värjätä hiuksia eikä ajella ihokarvoja.

Altaisiin mennään vain uima-asussa. Kemin uimahallissa voi käyttää uimashortseja. Lippukassalta voi myös vuokrata uima-asuja.

Kaikilta alle 7-vuotialta peritään käyttömaksut uimahallissa. Alle 7-vuotias voi kulkea vanhempiensa kanssa miesten tai naisten pesutilojen kautta. Yli 7-vuotiaat käyttävät oman sukupuolensa mukaisia pukeutumis- ja peseytymistiloja. Tätä on hyvä harjoitella kouluun lähdön lähestyessä.

Jokaisella alle 7-vuotiaalla, uimataidottomalla lapsella sekä erityistä huolenpitoa vaativalla henkilöllä tulee olla mukanaan huoltaja tai muu henkilö, joka vastaa hänen oleskelustaan ja valvonnastaan uimahallissa.

Uimahallin aurinkovoimala

Kemin uimahallin laajennusosan katolle on asennettu 109 noin 70×150 centtimetrin kokoista aurinkopaneelia, jotka tuottavat sähköä uimahallin energiatarpeeseen.

Uimahallin katolla on 30 kilowatin voimalaitos, jonka vuosittainen energiantuotto on 25 000 kilowattituntia eli noin yhden sähkölämmitteisen omakotitalon kulutuksen verran.

Siirry tästä sivun alkuun