Kauppatori ja Täiköntori, Kemissä on tarpeeksi toritilaa! Toreilla on kojuja ja kahviloita, kavereita ja katseltavaa. Perinteisellä Kauppatorilla järjestetään kevät- ja syysmarkkinat. Täiköntori on tapahtumien aukio.
Kesäkirpputori torilla. Kaksi tyttöä ja vaatekasoja.
Sisarukset Fanni ja Viivi Yrjänheikki kaupanteossa Kemin vanhan Kauppatorin kesäkirppiksellä. KUVA: NINA SUSI

Täiköntori on Kemin kaupungin ja yrittäjien yhteistyön tulos. Yrittäjät ovat ottaneet torin omakseen ja toiminnallaan luoneet siitä viihtyisän ja elinvoimaisen paikan. Tori yhdessä kävelykadun kanssa muodostaa toiminnallisen kokonaisuuden, joka mahdollistaa suurtenkin tapahtumien järjestämisen.

Vuonna 2013 Kemin Täiköntorin ja kävelykadun alue saivat Elävät Kaupunkikeskustat ry:n keskustapalkinnon.

Täiköntorin toripaikkojen hinnat

Kesän 2021 peräkonttikirppikset

Kemin kaupunki tarjoaa yksityishenkilöille mahdollisuuden myydä ilman toripaikkamaksua käytettyjä ja tarpeettomia tavaroitaan Kauppatorilla. Kesällä 2021 kirpputoritoimintaa on 23.6. – 4.9.2021 keskiviikkoisin klo 16.00-20.00 ja lauantaisin kello 9.00-13.00.

Tavaroita voi myydä myös suoraan peräkontista. Kulkuväylille ei saa pysäköidä, vaan on käytettävä parkkiruutuja. Myytävien tavaroiden tulee olla omia, käyttökelpoisia ja siistejä. Myytäväksi ei saa tuoda elintarvikkeita, romuja, lumppuja, käytettyjä autoja tms.

Myyjän on pidettävä myyntipaikkansa siistinä ja toriajan päätyttyä vietävä pois kaikki tavaransa ja myynnissä käyttämänsä välineet. Kirpputorille ei tarvitse ilmoittautua.