Kaupunki vuokraa järjestöille kokoontumistiloja edulliseen tuntihintaan.

Kulttuurikeskuksen asiakaspalvelupisteestä voi varata ja vuokrata Pruntsin (Kauppakatu 28) ja kulttuurikeskuksen omia tiloja. Näistä peritään seitsemän euroa tunnilta.

Pruntsi on varattu eläkeläisjärjestöille aamupäivisin.

Järjestöjen kokoontumistilaksi soveltuu myös Tervahallin esteetön kahvio ja koulutustila, jonka vuokra järjestöille on kuusi euroa tunnilta. Tilavarauksia hoitaa liikuntatoimisto.

Tiesithän, että Kemin kaupungin hallinnoimien liikuntatilojen harjoituskäyttö on ilmaista alle 18-vuotiaille kemiläisille! Kaupunki tukee myös yksityisten liikuntatilojen toimintaa ostamalla harjoitusaikoja kemiläisille järjestöille alle 18 -vuotiaiden toimintaan.

Kemin Teknologiakylän eli Digipoliksen palvelut

Kokoustiloja on tarjolla monen kokoisia: muutamalle hengelle tai laajalle joukolle. Tilat ja palvelut muokkaantuvat tarpeiden mukaan aamiaistapaamisesta saunailtaan tai juhlavaan illalliseen. Avarat aula- ja ravintolatilat mahdollistavat suurtenkin tapahtumien järjestämisen.

Tilattavissa on modernia kokoustekniikkaa sekä lisäpalveluita. Aulatilaisuuksiin voi vuokrata myös näyttelypöytiä.

Digipolis hoitaa myös kulttuurikeskuksen, Sauvosalin ja Tervahallin tilojen vuokrausta. Tarjoilut ovat varattavissa tilavarauksen yhteydessä.

Lumilinnan kokoustilat ja -palvelut

Kemin Matkailun maaliskuussa 2019 valmistuneessa ympärivuotisessa Lumilinnassa on muhkeat kokouspalvelut.