Kemin kirjasto sijaitsee kulttuurikeskuksessa. Kirjasto tarjoaa kaikille mahdollisuuden yleissivistykseen, elämyksiin ja virkistymiseen. Meille voit tulla myös opiskelemaan, työskentelemään ja viettämään aikaa.

Kirjaston aukioloajat 16.8.2021 – 31.12.2021

 • maanantai – torstai  kello 10-19 
  itsepalveluaika klo 9-10
 • perjantai  kello 10-17 
  itsepalveluaika klo 9-10
 • lauantai  kello 10-15

  Lehtilukusali avoinna
 • maanantai – torstai klo 9-19
 • perjantai klo 9-18
 • lauantai klo 10-15

Olemme osa Lapin kirjastoa. Sama kirjastokortti käy kaikissa Lapin kunnankirjastoissa. Kirjastokortin saat mistä tahansa Lapin kirjaston toimipisteestä esittämällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Kirjastossa voit lainata kirjoja, lehtiä, elokuvia, musiikkia ja pelejä. Voit varata, lainata ja palauttaa aineistoa kaikissa toimipisteissä.

Kirjastossa on varattavissa erilaisia tiloja, joissa voit järjestää kokouksia, tapahtumia ja näyttelyitä. Kirjastossa voit käyttää myös tietokonetta ilmaiseksi. Kulttuurikeskuksessa on ilmainen langaton verkkoyhteys Free_Kemi-WiFi. Voit kirjautua verkkoon ilman tunnuksia.

Järjestämme säännöllisesti kirjastossa erilaisia tapahtumia. Meillä käy esimerkiksi kirjailijavieraita julkaisemassa ja esittelemässä uusia teoksiaan. Järjestämme myös tapahtumia yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Ilmoitamme tapahtumista kaupungin verkkosivuilla, omissa some-kanavissamme ja Lounais-Lapin viikoittaisessa kulttuurimainoksessa.

Kysy reilusti apua! Autamme mielellämme.

Kemin kaupunginkirjaston sisääntulo kulttuurikeskuksen aulassa.
Kemin kaupunginkirjaston sisääntulo kulttuurikeskuksen aulassa. KUVA: NINA SUSI