Kemin kirjasto löytyy kulttuurikeskuksesta. Kirjasto tarjoaa kaikille mahdollisuuden yleissivistykseen, elämyksiin ja virkistymiseen. Meille voit tulla myös opiskelemaan, työskentelemään ja viettämään aikaa.

Kirjaston aukioloajat

Kirjaston poikkeavat aukioloajat 1.–26.7.2020

Maanantai-tiistai kello 15–18.
Keskiviikko-perjantai kello 12–15.
Viikonloppuisin suljettu.

Aukioloajat:

  • maanantai-keskiviikko kello 9–19
  • torstai-perjantai kello 10–17 (lehtisali 9–19)
  • lauantai kello 11–15 (lehtisali 10–15)
  • sunnuntai suljettu (lehtisali 10–15)

Kuulumme Lapin kirjastoon ja sama kirjastokortti käy kaikkialla Lapissa. Kirjastokortin saat ilmaiseksi kaikista Lapin kirjaston toimipisteistä esittämällä henkilöllisyystodistuksesi ja ilmoittamalla yhteystietosi. Kirjastossa voit lainata kirjoja, lehtiä, elokuvia, musiikkia ja pelejä. Voit varata, lainata ja palauttaa aineistoa kaikissa toimipisteissä.

Kirjastossa on varattavissa erilaisia tiloja, joissa voit järjestää kokouksia, tapahtumia ja näyttelyitä. Kirjastossa voit käyttää myös tietokonetta ilmaiseksi. Kulttuurikeskuksessa on ilmainen langaton verkkoyhteys Free_Kemi-WiFi. Voit kirjautua verkkoon ilman tunnuksia.

Järjestämme säännöllisesti kirjastossa erilaisia tapahtumia. Meillä käy esimerkiksi kirjailijavieraita julkaisemassa ja esittelemässä uusia teoksiaan. Järjestämme myös tapahtumia yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Ilmoitamme tapahtumista kaupungin verkkosivuilla, omissa some-kanavissamme ja Lounais-Lapin viikottaisessa kulttuurimainoksessa.

Kysy reilusti apua! Autamme mielellämme.

Kemin kaupunginkirjaston sisääntulo kulttuurikeskuksen aulassa.
Kemin kaupunginkirjaston sisääntulo kulttuurikeskuksen aulassa. KUVA: NINA SUSI