Kemin kirjasto sijaitsee kulttuurikeskuksessa. Kirjasto tarjoaa kaikille mahdollisuuden yleissivistykseen, elämyksiin ja virkistymiseen. Meille voit tulla myös opiskelemaan, työskentelemään ja viettämään aikaa.

Kirjaston kesäaukioloajat 1.6.-15.8.2021: 

  • maanantaina ja tiistaina kello 11-18
  • keskiviikkona ja torstaina kello 11-17
  • perjantaina kello 11-15
  • Itsepalveluaika maanantaista perjantaihin kello 9-11

Lehtilukusali avoinna 22.6.-15.8.2021:

  • Maanantaista perjantaihin kello 9-18 ja lauantaisin kello 10-15.
  • Lehtilukusalin asiakasmäärää on rajoitettu niin, että turvavälit toteutuvat.

Kuulumme Lapin kirjastoon ja sama kirjastokortti käy kaikkialla Lapissa. Kirjastokortin saat ilmaiseksi kaikista Lapin kirjaston toimipisteistä esittämällä henkilöllisyystodistuksesi ja ilmoittamalla yhteystietosi. Kirjastossa voit lainata kirjoja, lehtiä, elokuvia, musiikkia ja pelejä. Voit varata, lainata ja palauttaa aineistoa kaikissa toimipisteissä.

Kirjastossa on varattavissa erilaisia tiloja, joissa voit järjestää kokouksia, tapahtumia ja näyttelyitä. Kirjastossa voit käyttää myös tietokonetta ilmaiseksi. Kulttuurikeskuksessa on ilmainen langaton verkkoyhteys Free_Kemi-WiFi. Voit kirjautua verkkoon ilman tunnuksia.

Järjestämme säännöllisesti kirjastossa erilaisia tapahtumia. Meillä käy esimerkiksi kirjailijavieraita julkaisemassa ja esittelemässä uusia teoksiaan. Järjestämme myös tapahtumia yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Ilmoitamme tapahtumista kaupungin verkkosivuilla, omissa some-kanavissamme ja Lounais-Lapin viikoittaisessa kulttuurimainoksessa.

Kysy reilusti apua! Autamme mielellämme.

Kemin kaupunginkirjaston sisääntulo kulttuurikeskuksen aulassa.
Kemin kaupunginkirjaston sisääntulo kulttuurikeskuksen aulassa. KUVA: NINA SUSI